Βαθμολογία

Σαββίδου: «Κατά τη δικιά μου γνώμη ήταν πέναλτι...» (VIDEO)

H Ανθούλα Σαββίδου έγραψε ιστορία το Σάββατο καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε τεχνική ηγεσία ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας Γ' Εθνικής και το εντυπωσιακό είναι πως ξεκίνησε πολύ δυναμικά μία ημέρα αργότερα.

Όχι μόνο όσον αφορά στο αποτέλεσμα, με  την ομάδα της, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, να φεύγει με το ισόπαλο 2-2  στο παιχνίδι του Βελεστίνου με τον Ρήγα Φεραίο αλλά και με την παρουσία της στη συνέντευξη Τύπου, όπου μεταξύ άλλων παραπονέθηκε για τον μή καταλογισμό πέναλτι υπέρ της ομάδας της Κατερίνης στο φινάλε.

"Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο της ομάδας μου για την ηγετική αυτή θέση που μου πρότεινε και πίστεψε σε εμένα. Έχουμε μία νεανική ομάδα, για την οποία πιστεύω απόλυτα ότι θα καταφέρουμε να κρατήσουμε τους στόχους που βάλαμε από την αρχή.

Να ευχαριστήσω και τον προπονητή που μας άφησε, έφυγε και πήγε  σε άλλη ομάδα, τον κύριο Θεοδοσιάδη. Έμαθα πολλά πράγματα δίπλα του, αλλά τώρα θα προσπαθήσω να δείξω το δικό μου έργο"  δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου η νέα προπονήτρια του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ για το εκτός έδρας 2-2 με τον Ρήγα Φεραίο υποστήριξε:

"Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Εμείς πιστεύω ότι αντεπεξέλθαμε σε γενικές γραμμές στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στο συνάδελφο και σε εμάς, θεωρώ όμως ότι στο τέλος έγινε μία φάση που κατά τη δικιά γνώμη μου ήταν πέναλτι αλλά δεν το σφύριξε ο διαιτητής. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε κανονικά".

Ερωτηθείς τέλος για το πώς νιώθει που έγινε η πρώτη γυναίκα προπονήτρια σε ανδρική ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία, απάντησε: "Είναι τιμή μου και χαρά μου. Από εκεί και πέρα θα δουλέψω πάρα πολύ σκληρά, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για το καλύτερο αποτέλεσμα".

">http://