Βαθμολογία

«Καζάνι που βράζει» ο Ηρακλής

Με ανακοίνωση που υπογράφουν όλα τα τμήματα του συλλόγου, ο Γ.Σ. Ηρακλής καλεί όλους τους εμπλεκόμενους να δώσουν δυναμικό παρών στη συγκέντρωση στη Μίκρα την Δευτέρα (10/10). Καλεί τον κόσμο της ομάδας, τους βουλευτές της Θεσσαλονίκης, αλλά και τους παράγοντες του συλλόγου να βρεθούν αύριο (10/10, 19.00) στη Μίκρα, ώστε να βρεθεί λύση για το μέλλον του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Παρασκευή 7/10 ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ έκανε τη λαϊκή έξωση σε όσους καταστρέφουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι κλειδαριές αλλάχτηκαν, ο κόσμος ήτανε παρών και τώρα έμεινε η δικαστική έξωση που λόγω γραφειοκρατίας παίρνει λίγες ημέρες.

Συζητήθηκαν πολλά το βράδυ εκείνο. Ακούστηκαν και μαθεύτηκαν σε όλο το λαό πολλά ακόμα από τα οποία πολλοί δε γνωρίζανε.  Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν όλοι οι φορείς του συλλόγου.

Ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ είναι εδώ, αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν να παίζει με τις τύχες του συλλόγου. Αποφασίστηκε εκ νέου ραντεβού για αύριο Δευτέρα στη Μίκρα όπου θα αποφασιστούν και οι επόμενες κινήσεις όλων μας. Καλούμε όλο το λαό του ΗΡΑΚΛΗ να βρεθεί αύριο στη Μίκρα στις 19:00. Τους φορείς όλων των τμημάτων, τους οργανωμένους και μη, τους δημοσιογράφους, τους παλαίμαχους και όλους τους βουλευτές Θεσσαλονίκης».

Μετά τιμής για τον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

Τα τμήματα:

ΜΠΑΣΚΕΤ – JUDO – ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ – ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ – ΠΟΛΟ – ΞΙΦΑΣΚΙΑ – ΣΤΙΒΟΣ – ΚΡΙΚΕΤ – ΡΑΓΚΜΠΥ – ΠΙΝΚ-ΠΟΝΚ

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΛΕΥ  - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 201

Ο ΟΜΙΛΟΣ 1899

Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10