Βαθμολογία

«Χ»ορταστική ισοπαλία (2-2), στο Πανελευσινιακός - Παναθηναϊκός

Ισόπαλη με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση το απόγευμα της Κυριακής (9/10) στο γήπεδο της Ελευσίνας ανάμεσα στον τοπικό Πανελευσινιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο Πανελευσινιακός, τον οποίο θα αντιμετωπίσει η ΑΕΛ στο κύπελλο, προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, βρέθηκε να χάνει με 1-2, όμως με ένα ακόμα γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης έφερε και το τελικό αποτέλεσμα 2-2.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με πολλούς παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής με τον Αντρέα Στραματσόνι να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν ο Σταματάκης έκανε ωραία κίνηση και την κατάλληλη στιγμή «έσπασε» την μπάλα στον Ταμπάκη που έκανε με σουτ το 1-0.

Στην επανάληψη το «τριφύλλι» με δυο γρήγορα γκολ έφτασε στο 1-2, όταν αρχικά στο 58' ο Βιγιαφάνιες κέρδισε την μπάλα και με εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Ρινάλντι που πλάσαρε ιδανικά τον Στεριώτη για το 1-1, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αργεντίνος από δημιουργός έγινε σκόρερ όταν με ωραία ατομική προσπάθεια από τα αριστερά και αφού πέρασε τον Τσούπρο εύκολα, με πλασέ έβαλε τον Παναθηναϊκό μπροστά στο σκορ.

Τελικά η ομάδα της Ελευσίνας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ναούμ ισοφάρισαν σε 2-2, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Σαμπατάκος σε ανατροπή του από τον Μαρινάκη.

Πανελευσινιακός (Θανάσης Δημόπουλος): Αγριμάκης (54’ Στεριώτης), Κωνσταντινίδης (65’ Δημόπουλος), Ζέλιος (54’ Γραικός), Τσούπρος (86’ Σαμπατάκος), Καμπούρης (86’ Μπρέμπος), Αρβανίτης, Σιλιγαρδάκης (74’ Μουντοκαλλάκης), Ρόκας (65’ Κασνέτση), Σταματάκης (65’ Ιοδρανίδης), Ταμπάκης (54’ Ναούμ), Κωστόπουλος (54’ Αγγελούδης).

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Ο. Βλαχοδημος (87’ Ξενόπουλος), Ιβανόφ, Μολέδο (46’ Αγγελόπουλος), Σάμπα (62’ Μαυρομάτης), Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπης, Μπουζούκης (46’ Χατζηγιοβάννης), Βιγιαφάνιες (68’ Πίσπας), Ρινάλντι (83’ Σερβιλλάκη), Π. Βλαχοδήμος (79’ Παπανικολάου).