Βαθμολογία

Τριάρα για τον Ηρακλή Λάρισας!

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας και τον Κίσσαβο Συκουρίου είχε τελικό σκορ 3-1. Ήταν πολύ δυνατό το πρώτο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στους γηπεδούχους που σημείωσαν και τα δύο τέρματα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Στην επανάληψη το Συκούριο μπήκε πολύ δυνατά, ήταν εκείνο που κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες και στο 65’ να μειώσει με πέναλτι. Στη συνέχεια πίεσε και άλλο η φιλοξενούμενη ομάδα για την ισοφάριση, όμως τον τελευταίο λόγο τον είχε πάλι ο Ηρακλής, αφού στο 85’ πέτυχε και το τρίτο γκολ.

Το παιχνίδι είχε πολύ ένταση μεταξύ των παικτών λόγω και της κρισιμότητας του αγώνα. Αρκετός κόσμος και από τις δύο πλευρές βρέθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης την Κυριακή (9/10) το απόγευμα.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 17’, ο Πλιάγκας έκανε το σουτ, λίγο πριν φτάσει η μπάλα στον Μαυρομάτη, ο Μαγαζιώτης βγήκε και έδιωξε με τις γροθιές.

Στο 20’ μονομαχίες μέσα στην περιοχή του Συκουρίου, τη μπάλα πήρε ο Σπανός και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Στο 25’ ο Μολάς έκανε τη βαθιά μπαλιά στον Αποστόλου, αυτός με τακουνάκι στον Ζαφειρίου και ο τελευταίος με προβολή το 2-0.

Στο 55’ ο Κώτσιας εκτέλεσε το φάουλ, με τις γροθιές έδιωξε ο Μαγαζιώτης, ο Σελήνης πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία.

Στο 60’ ο Ζαφειρίου εκτέλεσε το κόρνερ, ο Αποστόλου με την κεφαλιά του έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 63’ ωραία άλλαξε ο Αποστόλου με τον Ζαφειρίου που βρήκε τον Γκιουρσάνη και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έξω.

Στο 65’ ο Μαγαζιώτης ανέτρεψε τον Σενκάϊ, το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος και μείωσε σε 2-1. Στο 68’ τεράστια ευκαιρία χαμένη από τον Μαυρομάτη, που σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 75’ άλλη μια χαμένη ευκαιρία για το Συκούριο, ο Κώτσιας έκανε τη σέντρα, ο Σενκάϊ το σουτ έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί. Πέντε λεπτά πριν το τέλος ο Αποστόλου ξέφυγε από την άμυνα, ο Φώτος έκανε το πρώτο σουτ η μπάλα κόντραρε και ο Μπάμης έστειλε τη μπάλα στα δίχτα για το τελικό 3-1.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Πατσής, Φορτομάρης (10’ λ.τ. Λιανός), Ψωμολιάς, Καλπίας, Μπάμης, Σπανός (70’ Φώτος), Μολάς, Γκιουρσάνης, Ζαφειρίου (90’ Κυρίτσης), Αποστόλου.

Κίσσαβος Συκουρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης, Εμμανουήλ (46’ Ορλάντο), Σελήνης, Αγγέλης, Αλμυρούλης, Καπετάνης, Μαυρομάτης, Καλούσης (78’ Κορδέλας), Πλιάγκας (46’ Κώτσιας), Σενκάϊ, Κάτσας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Καραμπούλας, Γκαρέλης.