Βαθμολογία

Ιβιτς: «Ιδιαίτερη βραδιά»

Ο Βλάνταν Ιβιτς χαρακτήρισε σημαντική εμπειρία το φιλικό με την Παρτιζάν το Σάββατο στο Βελιγράδι (8/10), ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Γιώργο Τζαβέλλα, που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Κύπρο και θα μείνει εκτός για ένα μήνα.

Αρχικά σχολίασε το φιλικό με την Παρτιζάν τονίζοντας πως: «Ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά, ήρθαμε μετά από πολύ καιρό να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει ιδιαίτερη σχέση με τον ΠΑΟΚ, κερδίσαμε στο 90λεπτο, ακόμη κι αν διεκόπη. Είδαμε κάποια πράγματα που ήθελα, κάποιοι παίκτες έπαιξαν σχεδόν όλο το παιχνίδι, παίκτες που δεν είχανε συμμετοχές στα προηγούμενα παιχνίδια, δοκίμασα ποδοσφαιριστές σε διαφορετικές θέσεις και έχω κάποια εικόνα για εκείνους...».

Ερωτηθείς για τον τραυματισμό του Γιώργου Τζαβέλλα, είπε: «Σίγουρα δεν μου είναι ευχάριστο που τραυματίστηκε ένας παίκτης που ήταν βασικός, ο οποίος ήταν σε καλή φόρμα, είναι απώλεια για μας. Οι πληροφορίες που έχω είναι πως δεν θα μείνει πολύ καιρό εκτός δράσης, βέβαια έχουμε και άλλους παίκτες, έχουμε και τον Κρέσπο και τον Μαλεζά και τον Βαρέλα, παίκτες που κάθε στιγμή μπορούν να μπουν και να βοηθήσουν».