Βαθμολογία

Ενημέρωσε για το γήπεδο η Νίκη Βόλου

Ενημερωτικό δελτίο Τύπου για τα έργα ανακατασκευής του χλοοτάπητα του «Π. Μαγουλάς» εξέδωσε το Σάββατο (8/10) η Νίκη Βόλου. Το «λίφτινγκ» αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το ματς Κυπέλλου με τον Θεσπρωτό, την επόμενη Κυριακή (16/10).

Μεγάλα τμήματα του παλιού χλοοτάπητα ξηλώθηκαν και έτοιμο γκαζόν (ρολά) τοποθετήθηκε από ειδικό συνεργείο. Επίσης θα γίνει επανασπορά σε σημεία που θεωρείται απαραίτητο και σύμφωνα με το χρονιοδιάγραμμα ο αγωνιστικός χώρος θα είναι έτοιμος σε μία εβδομάδα.

Αναλυτικά: «Όπως υποσχέθηκε ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου κ. Σάκης Τζήμας, τα έργα της ανακατασκευής του χλοοτάπητα του γηπέδου «Π. Μαγουλάς» ξεκίνησαν!

Σήμερα Σάββατο (8/10) λοιπόν, από νωρίς το πρωί τα συνεργία έπιασαν δουλειά και σύντομα ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μας, θα είναι αντάξιος της ομάδας μας…

Ρολά έτοιμου χόρτου, καθώς και επανασπορά – όπου κριθεί απαραίτητη – θα μετατρέψουν τον αγωνιστικό χώρο σε «χαλί», πάνω στο οποίο η ομάδα μας, θα ξεδιπλώνει τις ποδοσφαιρικές αρετές της».