Βαθμολογία

Φιλική νίκη για Πλατανιά, 2-1 τον Κισσαμικό

Φιλική νίκη με σκορ 2-1 πέτυχε ο Πλατανιάς απέναντι στον Κισσαμικό σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (8/10) στο Μάλεμε, με τον προπονητή των "ερυθρολεύκων" Γιώργο Παράσχο να χρησιμοποιεί αρκετούς παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Ο προπονητής της ομάδας του Πλατανιά έβγαλε έτσι χρήσιμα συμπεράσματα για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος και το ματς στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα

Με την συμπλήρωση του ημιώρου από ασίστ του Γιορέντε ο Ντιλαβέρ άνοιξε το σκορ με τον Κισσαμικό να φέρνει το ματς στα ίσια στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Σελινιωτάκη. Τελικά ο Πλατανιάς έφτασε στην νίκη με την κεφαλιά του Μπανανά στο 68' από εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς (83’ Λαμπίρης), Στάθης (46’ Αποστολόπουλος), Καρυπίδης (46’ Κάργας), Πριντέτα (46’ Μπανανά), Γιορέντε (46’ Βάντερσον), Μουνάφο (46’ Γκνιάτιτς), Ντεβέσα (46’ Στανισάβλιεβιτς), Γουνδουλάκης (46’ Ζίκο, 69’ Σκουλουδάκης), Ντίνας (46’ Μενδρινός), Ηλιάδης (46’ Μανούσος), Ντιλαβέρ (46’ Γιακουμάκης).

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Τσερκέζος (69’ Παγώνης), Σταθάκης (46’ Ενγκουέμ), Παντελάκης, Κουρέλλας (69’ Τσοντάκης), Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα (69’ Μάριο Μαρτίνεθ), Γκούμας (86’ Αντωνιάδης), Θέος (60’ Μίλιτς), Ποκόνγκ, Μάντζης.