Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Ο Πιερικός, η κατηγορία του Απόλλωνα και η ΑΕΛ...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή «Ο σκόρερ» του Λάζαρου Παπαδούλη «φιλοξενήθηκε» ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος έκανε λόγο για το επικείμενο παιχνίδι της ομάδας, τη φετινή προσπάθεια του συλλόγου και την ΑΕΛ.

Για την εικόνα που έχει για την ομάδα από αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, είπε:

«Οι πρώτες αγωνιστικές μας βρίσκουν ευχαριστημένους, αν εξαιρέσουμε την πρώτη αγωνιστική. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και για το αυριανό παιχνίδι με τον Πιερικό, ώστε να πάρουμε ακόμα μια νίκη».

Για το αν θα αγωνιστεί ο Μαρτσέλο Πέντα, απάντησε:

«Ο Μαρτσέλο είναι έτοιμος, όμως θα κρίνουμε αύριο αν εν τέλει θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση».

Για το παιχνίδι με τον Πιερικό, σχολίασε:

«Όλα τα παιχνίδια έχουν τις ιδιαιτερότητές τους. Ο Πιερικός είναι μια ομάδα έτοιμη. Έχει έναν γνωστό σε εμάς προπονητή, όμως εμείς θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για την αναμέτρηση».

Για την φετινή κατηγορία, ανέφερε:

«Σίγουρα τα φαβορί της κατηγορίας είναι ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, η Νίκη Βόλου, η ΑΕ Καραϊσκάκης, η Πύδνα Κίτρους. Λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν όμως πλέον, πολλές ομάδες έχουν αλλάξει τη φιλοσοφία τους και έχουν στηριχθεί στα μικρά παιδιά. Αυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ομάδες γιατί οι πιτσιρικάδες μπορεί να έχουν πάθος και δίψα, όμως υστερούν σε άλλα βασικά πράγματα. Είδατε την αναπάντεχη ισοπαλία της ΑΕ Καραϊσκάκης... Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι η ομάδα μου να αυξάνει τη διάρκειά της και να βγάζει τα πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις. Αυτό που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο θα είναι ποια ομάδα θα επιδείξει μεγαλύτερη αγωνιστική διάρκεια».

Για τη φετινή προσπάθεια που γίνεται αγωνιστικά από τον Απόλλωνα Λάρισας, τόνισε:

«Φέτος κάνουμε μια συλλογική προσπάθεια με πολλά νέα πρόσωπα.Θα έχουμε σίγουρα ένα δύσκολο δρόμο με ουκ ολίγα προβλήματα. Αν υπάρχει όμως ομοιογένεια και συνοχή θα καταφέρουμε να πετύχουμε πράγματα. Δεν μας φοβίζει καμιά ομάδα, παρά ο δικός μας κακός εαυτός».

Για το γεγονός πως ορισμένες ομάδες αντιμετωπίζουν πολύ αμυντικά τον Απόλλωνα, είπε:

«Τα πρώτα δείγματα των ομάδων που έχουν διαφορετικό στόχο από το δικό μας δείχνει αυτό το πράγμα. Στις προπονήσεις μας προσπαθούμε να δουλέψουμε τον τρόπο με τον οποίο θα ξεπεράσουμε τέτοιου είδους καταστάσεις».

Για το αν η ομάδα θα κυνηγήσει ότι καλύτερο και στο κύπελλο, σχολίασε:

«Αυτό που προέχει για εμάς είναι ο αυριανός αγώνας. Τη μεθεπόμενη Κυριακή υπάρχει ο αγώνας του κυπέλλου. Είναι πολύ θετικό το γεγονός πως αγωνιζόμαστε κόντρα σε μια ομάδα που διαθέτει ποιοτικά χαρακτηριστικά. Θα πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα».

Το μήνυμα του προς τον κόσμο του Απόλλωνα, ήταν:

« Η διοίκηση του κ. Μαντζανά κάνει μια τεράστια προσπάθεια. Ο Απόλλων Λάρισας είναι μια ιστορική ομάδα και η δεύτερη μεγαλύτερη της Λάρισας. Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Ο κ. Μαντζανάς κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Από τη στιγμή που ήρθα έχουν γίνει πάρα πολλές αλλαγές και η ομάδα δουλεύει σε ένα άκρως επαγγελματικό επίπεδο».

Για την εικόνα που έχει για την ΑΕΛ, υποστήριξε:

«Είδα την ΑΕΛ στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και ενθουσιάστηκα. Διαθέτει έναν έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή. Πιστεύω πως θα έχει καλή συνέχεια...».