Βαθμολογία

«Πλήγμα» με Τζαβέλλα

Ένα άσχημο νέο προέκυψε στον ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα ο τραυματισμός του Γιώργου Τζαβέλλα στην αναμέτρηση της Παρασκευής (7/10) για την Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Κύπρο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Οι Θεσσαλονικείς εξέδωσαν ανακοίνωση, όπου αναφέρεται ο τραυματισμός με κάκωση – διάταση στον έσω πλάγιο του δεξιού γόνατος για τον διεθνή αμυντικό.

Κάτι τέτοιο συνεπάγεται με αποχή 3-4 εβδομάδων από τους αγωνιστικούς χώρους, όπερ σημαίνει πλήγμα πρώτης… γραμμής για το αγωνιστικό πλάνο του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει κατά σειρά Ηρακλή, Ολυμπιακό, ενώ η συμμετοχή του Τζαβέλλα καθίσται αμφίβολη και ενόψει ΑΕΚ. Ενδιάμεσα υπάρχουν και οι αναμετρήσεις κόντρα στην Γκαμπάλα για το Γιουρόπα Λιγκ.

Η ενημέρωση του «Δικεφάλου του Βορρά»:

«Ιατρικό δελτίο για τον Γιώργο Τζαβέλλα Ο Γιώργος Τζαβέλλας τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στην Κύπρο και μετά το τέλος της αναμέτρησης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ κινητοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή και ήταν σε ανοικτή γραμμή με τους γιατρούς της Εθνικής. Τ’ αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν πως ο ποδοσφαιριστής υπέστη κάκωση – διάταση στον έσω πλάγιο του δεξιού γόνατος. Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις 3-4 εβδομάδες».