Βαθμολογία

Ήττα για την κ-17, 1-4 από την Ξάνθη (pics)

Την ήττα με σκορ 1-4 γνώρισε το πρωί του Σαββάτου (8/10) στο Αλκαζάρ η ομάδα κ-17 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη της Ξάνθης σε ένα παιχνίδι όπου δεν είχε τόσο καλή εικόνα.

Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα δεχόμενη γκολ στο πρώτο μέρος και άλλο ένα στην επανάληψη είχε δύσκολο έργο και παρα την μείωση του σκορ σε 1-2 δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.

Το γκολ των "βυσσινί" προήλθε από ωραία προσπάθεια του Παπατζιά από αριστερά ο οποίος πέρασε 3-4 παίκτες των φιλοξενούμενων και "έσπασε" την μπάλα στον Κακαράντζα ο οποίος με πλασέ μείωσε το σκορ σε 1-2. Η ΑΕΛ τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαλάκου περίπου 20 λεπτά πριν την λήξη.

ΑΕΛ (Ζήσιας Ζιάγκας): Σουλούκος, Κυρμιτζής, Μαλάκος, Φουρκιώτης, Καλαπαλίδας, Χριστιανός (46' Πινάκας), Γκαλγκανόπουλος (75' Πλατάνας), Τόπης (46' Βανής), Κακαράντζας, Μπαμπατζιάς (80' Κατσαρός), Σδόγγος (60' Καμπέρης).

Μια δίκαιη ήττα όπως παραδέχτηκε και ο τεχνικός της κ-17 Ζήσης Ζιάγκας με δήλωση του στο athleticlarissa όπου επίσης τόνισε ότι η ομάδα θέλει κάποιο χρόνο για να είναι ανταγωνιστική.

Αναλυτικά η δήλωση του τεχνικού της κ-17:

«Νομίζω δεν είμασταν τόσοι καλοί σήμερα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου η Ξάνθη ήταν καλύτερη, εμείς προσπαθήσαμε στην επανάληψη να ανατρέψουμε αυτό το 0-1, ισορροπήσαμε το παιχνίδι, είχαμε καλύτερη εικόνα σαν ομάδα, αλλά δίκαια η Ξάνθη κέρδισε το παιχνίδι και ήταν καλύτερη από μας. Εμείς θέλουμε χρόνο ακόμα για να είμαστε, να φτάσουμε μάλλον σε αυτό το επίπεδο και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ