Βαθμολογία

Ντέμης: «Ποτέ ξανά στη διοίκηση»

Στην καθιερωμένη εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ο Ντέμης Νικολαϊδης ρωτήθηκε επανειλημμένα από τον κόσμο της Ενωσης αν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά της ομάδας. Και ήταν κάτι παραπάνω από σαφής, τονίζοντας πως ότι απλώς δεν σκέφτεται κάτι τέτοιο αλλά δεν έχει καν στο μυαλό του την παραμικρή επαγγελματική δραστηριότητα που να σχετίζεται με ποδόσφαιρο.

Αν σκοπεύει να αναμιχθεί σε κάποιο διοικητικό σχήμα, έστω και άλλου τμήματος της ΑΕΚ: «Όχι. Δεν το έχω στο μυαλό μου. Δεν είναι καν στο μυαλό μου με οτιδήποτε έχει σχέση με διοίκηση. Ούτε καν ποδοσφαίρου.

Για το τι έλειψε από την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Στα περισσότερα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εμείς ήμασταν αυτοί που κυριαρχούσαμε στο κομμάτι του πάθους. Όμως φέτος, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πήρε τα πάντα»

Η διαφορά του 4-0 πέρσι με το φετινό 3-0: «Στο περσινό ματς η ΑΕΚ στεκόταν καλά, δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός. Ο Τραϊανός ρίσκαρε για να πάρει το ματς αλλά δεν του βγήκε».

Για το αν πηγαίνει στο ΟΑΚΑ: «Όχι. Έχω να πάω χρόνια. Θα πάω, ψηλά στην κερκίδα γιατί μου αρέσει επειδή βλέπω καλύτερα την τακτική και τα συστήματα».

Για τον Κετσπάγια και τα όσα ακούστηκαν και το ποστάρισμά του στο Facebook: «Ο Τιμούρ ήταν σπουδαίος παίκτης. Έχω μια αρχή, δεν έχω καταφερθεί ποτέ για κάποιον που έχει φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ παρά τα όσα έχω ακούσει. Μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους λοιπόν, όμως αυτό που έγινε ίσως να ξεπέρασε τα όρια. Αν δεν αρέσει σε κάποιους, αν είναι ή όχι καλός προπονητής, καλό θα είναι να μην φτάνουν στα άκρα».

Τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να πάρει το πρωτάθλημα ως προς το έμψυχο δυναμικό: «Η διοίκηση της ΑΕΚ θα πει τι χρειάζεται…».

Σε τι θέση θα έβαζε τον Τάσο Μπακασέτα: «Εγώ σίγουρα δεν θα τον έβαζα να παίξει με πλάτη. Νομίζω ότι θέλει χώρο. Έχει καλά στοιχεία, καλό σουτ, είναι ταλαντούχος και νομίζω θα το αποδείξει»

Από τους αμυντικούς που αντιμετώπισε ποιος ήταν ο πιο σκληρός: «Έτρωγα ξύλο αλλά δεν έδινα σημασία στους παίκτες παρότι ήμουν γκρινιάρης. Με εκνεύριζε το τράβηγμα στην φανέλα. Ο διαιτητής μπορεί να μην το έβλεπε και ο παίκτης να μην με άφηνε να κουνηθώ σε ολόκληρο το ματς».