Βαθμολογία

Νεύρα και αντιδράσεις λόγω επιδιαιτητή

Τρώγονται με τα ρούχα τους και βγάζουν τα μάτια τους μόνοι τους στη Σούπερ Λίγκα... Νεύρα και αντιδράσεις λόγω επιδιαιτητή. Μπορεί ο Δημήτρης Σαραϊδάρης το βράδυ της Πέμπτης (6/10) να είχε προτείνει τον Δημήτρη Καλύβα για τη συγκεκριμένη θέση και να το δέχτηκε ο Δημήτρης Γκρούτσης, όμως,, τελικά έκανε πίσω με αποτέλεσμα να προκύψει αδιέξοδο.

Έτσι αποφασίστηκε να αναλάβει επιδιαιτητής η ΚΕΔ, πρόταση που έγινε από τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας Γιώργο Στράτο στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ Μιχάλη Τζανόπουλο, στον πρόεδρο της ΚΕΔ Χρήστο Καραβασίλη και στον Δημήτρη Γκρούτση.

Οι συγκεκριμένες εξελίξεις έκαναν έξαλλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ο οποίος έσπευσε μέσω διαρροής να καταστήσει σαφή την αντίθεσή του προς τις ενέργειες του Στράτου.

Οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν πως πλέον ο πρόεδρος της Λίγκας δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης τους και πως θα πρέπει να παραιτηθεί άμεσα, αφού ισχυρίζονται πως λειτουργεί εναντίων των συμφερόντων της Λίγκας. Εκτιμούν πως ξεπέρασε τα εσκαμμένα και ενήργησε χωρίς να ενημερώσει.

a-sports.gr