Βαθμολογία

Πλήρης ο Απόλλων Λάρισας για Πιερικό

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για το κυριακάτικο (9/10) δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον ιστορικό Πιερικό στο γήπεδο της Φιλιππούπολης στις 16:00.

Η δεύτερη επαγγελματική ομάδα της Λάρισας σήμερα έχει την τελευταία της βασική προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί αυτή την ώρα, με την τελευταία πριν το παιχνίδι να είναι το πρωί του Σαββάτου, ενώ στην συνέχεια θα γίνει γνωστή και η αποστολή για το παιχνίδι με τους Μακεδόνες.

Όπως σε όλα τα ματς έτσι και σε αυτό ο Απόλλων θα κατέβει με στόχο την νίκη, όπως μας δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το athleticlarissa.gr μαζί του, ενώ όπως μας είπε η ομάδα είναι πλήρης για το παιχνίδι της Κυριακής.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Θεοδοσιάδη στο athleticlarissa:

«Μπαίνουμε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας, σήμερα είναι η τελευταία βασική προπόνηση, αύριο το πρωί η τελευταία και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το ματς με τον Πιερικό. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα ούτε τραυματισμών, ούτε τιμωριών και εμείς με απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι πάμε για την νίκη, με σεβασμό πάντα στον αντίπαλο. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό και οι παίκτες καθημερινά δείχνουν διάθεση και όρεξη».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ