Βαθμολογία

Μαρουκάκης: «Αν είμαστε καλά δεν φοβόμαστε τίποτα»

Στο ΑΕΛ Radio και την εκπομπή "Forza Ntino" του Ντίνου Εξαρχάκη "φιλοξενήθηκε" ο επιθετικός της ΑΕΛ Ματθαίος Μαρουκάκης.

Ο Λημνιός επιθετικός των "βυσσινί" αναφέρθηκε στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και το πρόσωπο που έδειξε η ΑΕΛ, στην συμφωνία της Ερασιτεχνικής με την ΠΑΕ, ενώ έκανε αναφορά και στο παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας (17/10) με την ΑΕΚ στο AEL FC ARENA.

Σε ερώτηση για το πως είδε εκείνος τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και το πρόσωπο της ΑΕΛ στα παιχνίδια αυτά δήλωσε:

«Προσωπική μου άποψη είναι ότι μέσα στο AEL FC ARENA παίζουμε πάντα πολύ καλύτερα, από ότι εκτός έδρας και αυτό το εντόπισα και πέρσι, παρόλο που κερδίζαμε εκτός, πάλι δεν δείχναμε τόσο καλό πρόσωπο, όσο εντός έδρας. Αυτό θα πρέπει να το αλλάξουμε. Δηλαδή τα δυο εντός με τα δυο εκτός η μέρα με την νύχτα. Πιστεύω αυτό θα πρέπει να αλλάξουμε, να δείχνουμε και εκτός έδρας το πρόσωπο που δείχνουμε στο ARENA. Κρατάμε βέβαια τον βαθμό στην Λιβαδειά καθώς όπως εξελίχθηκε θα μπορούσαμε να χάσουμε, αλλά και να κερδίσουμε. Και όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς να μην το χάσεις».

Σε ερώτηση για το χθεσινό γεγονός και το ότι Ερασιτεχνική και ΠΑΕ έδωσαν τα χέρια και αν αυτό είναι σημαντικό για τα αποδυτήρια είπε:

«Τα αποδυτήρια είναι αποδυτήρια. Όταν βλέπεις ανακοινώσεις από Ερασιτεχνική, από εδώ και εκεί αυτό υποσυνείδητα σε επηρεάζει, αλλά εσύ πρέπει να κάνεις ότι το καλύτερο για την ομάδα. Όταν η ομάδα πηγαίνει καλά, πηγαίνεις και εσύ καλά, πηγαίνει όλη η ομάδα καλά. Όλα αυτά βέβαια και με την βοήθεια του κόσμου ο οποίος εδώ στην Λάρισα είναι απίστευτος»

Σε ερώτηση για το αν δουλεύει και αν είναι έτοιμος να μπει στον αγωνιστικό χώρο τόνισε:

«Δούλεψα πάρα πολύ στην προετοιμασία και εννοείται είμαι έτοιμος. Βέβαια όλα αυτά που συνέβησαν με επηρέασαν είναι αλήθεια, αλλά εγώ είμαι εδώ και συνεχίζω πάλι. Αλλά είναι λογικό όταν συμβεί κάτι τέτοιο να στεναχωρηθείς, αλλά μετά φαίνονται και οι δυνατοί χαρακτήρες».

Τέλος σε ερώτηση για το επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ δήλωσε:

«Θεωρώ θα πάμε καλά, υπάρχει αισιοδοξία, δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε, δουλεύουμε κάθε μέρα, εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν. Αν είμαστε εμείς καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ