Βαθμολογία

Τσαγκάλης: «Να σταθούμε αντάξιοι των περιστάσεων»

Στο ΑΕΛ Radio και την εκπομπή "Forza Ntino" του Ντίνου Εξαρχάκη φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ Αντώνης Τσαγκάλης.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ έκανε αναφορά στην χθεσινή (6/10) εκδήλωση της ομάδας και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον μεγαλομέτοχο των "βυσσινί" Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Τσαγκάλη

«Μια καταπληκτική εκδήλωση, μια μεγάλη βυσσινί εκδήλωση, γενικά διότι είχε πολλά στοιχεία όπως την από καρδιάς δήλωση του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, ο οποίος έκανε την υπέρβαση και έκανε κάτι πολύ σπάνιο, προσωπικά δεν το έχω ξαναδεί ποτέ, ζήτησε συγγνώμη για κάποια λάθη που έκανε και ο ίδιος και μπόρεσε να φέρει την απόλυτη ισορροπία.

Ο κ. Κούγιας είναι πανέξυπνος για να κάνει σωρεία τέτοιων λαθών, αυτό σημαίνει ότι υπήρχε κακή πληροφόρηση, αλλά αυτό που μένει είναι όλοι να σταθούμε αντάξιοι των περιστάσεων και όσα ζήτησε ο μεγαλομέτοχος να τα κάνουμε πράξη. Στο χέρι μας είναι με έργα ότι πιστεύουμε ότι μπορούμε να είμαστε ενωμένοι και να μεγαλουργήσουμε, όπως συνέβη και στο παρελθόν. Δεν είμαστε μια ομάδα με εκατομμύρια κόσμο και δίνουμε τον δικό μας ρομαντικό αγώνα, προσωπικά πιστεύω ο κ. Κούγιας έδειξε τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας φυσικό ηγέτης και να βάλει τα πράγματα σε μια σωστή σειρά. Η ομάδα χρειαζόταν έναν ηγέτη, έναν άνθρωπο να μπει μπροστά, αυτός δεν μπορούσε να είναι άλλος από τον Κούγια, ένας άνθρωπος που ματώνει οικονομικά, ασχολείται πολύ με την ομάδα και την πόλη, ακόμα και εις βάρος της δουλειάς του.

Εγώ έχω να πω και κάτι άλλα σημαντικά που έγιναν χτες, το ένα είναι ότι μπήκε σε μια σειρά το θέμα της αλλαγής του καταστατικού, γίνανε πολλά κατα το παρελθόν που μας ταλαιπώρησαν, όπως με την εξουσιοδότηση όπου πολλοί μπορούσαν να μπουν και να ελέγξουν την Ερασιτεχνική, ενώ με το καινούριο σύστημα δεν θα μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει, θα υπάρχουν συνεργασίες, αυτό σημαίνει σύνθεση και ο καθένας θα μπορεί να δείξει το δικό του ταλέντο, να αναφέρει τις δικές του ιδέες για το καλό της ομάδας και όλα αυτά πιστώνονται στα θετικά αυτής της διοίκησης. Ήμασταν και στην ευτυχή θέση να ανακοινώσουμε και τις επιτυχίες της περσινής σεζόν, όπου φέτος θέλουμε να κρατήσουμε αυτά που κατακτήσαμε για το μεγαλύτερο περιφερειακό σωματείο που είναι η ΑΕΛ και σε ένα επίπεδο πριν τον επαγγελματισμό για αυτές τις ομάδες.

Μακάρι να μπορέσουμε να παραμείνουμε σε αυτό το επίπεδο και να ανεβούμε και οικονομικά, να αυξήσουμε και τα τμήματα μας, ούτως ώστε να βρεθούμε ακόμα πιο ψηλά».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ