Βαθμολογία

Σαρηγιαννίδης: «Ο Γραμμένος επόμενος πρόεδρος»

Την πρόβλεψη ότι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι ο Βαγγέλης Γραμμένος εξέφρασε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena» ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής Σταύρος Σαρηγιαννίδης.

Μάλιστα όπως δήλωσε ο κ. Σαρηγιαννίδης η επικράτηση της παράταξης της αντιπολίτευσης στις εκλογές της ΕΠΟ θα είναι άνετη και με αυτό θα αλλάξει και το ποδόσφαιρο προς το καλύτερο.

Αναλυτικά τα σημαντικότερα λεγόμενα του προέδρου της ΕΠΣ Χαλκιδικής:

«Πιστεύουμε ότι θα προστίθενται ενώσεις, αφού βλέπουν τη δυναμική που υπάρχει και πιστεύουμε ότι οι εκλογές θα κερδιθούν με μεγάλη πλειοψηφία. Οι εκλογές πρέπει να γίνουν στην ημερομηνία που έχει οριστεί. Δε βλέπω λόγο να υπάρχει παράταση.

Δε θέλω να μιλήσω για αριθμό. Θεωρώ ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος Είναι πολύπειρος, έντιμος και πιστεύω θα αλλάξει το ποδόσφαιρο.

Ό,τι τρικλοποδιές και να βάλουν είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε. Αν γίνονταν οι εκλογές στη Νορβηγία δε θα είχαμε κανένα θέμα, αλλά εδώ έχουν γνώση οι φύλακες. Όλοι θέλουν να αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί αυτό που υπάρχει δυσφημεί όλους όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα.

Όταν για χρόνια δεν ενδιαφέρεσαι καταλαβαίνετε ότι είναι πολλά ζητήματα τα οποία τρέχουμε να καλύψουμε εδώ στη Χαλκιδική. Υπήρχε παντελής αδιαφορία. Είχαμε έναν ιπτάμενο πρόεδρο. Τον ενδιέφεραν μόνο τα αεροπορικά ταξίδια της ΕΠΟ».