Βαθμολογία

Κυπαρίσσης: «Δεν έπρεπε να βγει το θέμα προς τα έξω...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, Θωμας Κυπαρίσσης, ο οποίος έκανε το δικό του σχόλιο για την ομάδα της ΑΕΛ.

Για την εικόνα που έχει για τους «βυσσινί», είπε:

«Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών και υπάρχει αισιοδοξία. Είμαστε προσηλωμένοι στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Κοιτάμε να πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Η ομάδα παλεύει το κάθε παιχνίδι, μοναδική κακή παρένθεση το ματς με την Κέρκυρα.Η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει με τον ίδιο ασταμάτητο ρυθμό. Αυτή τη στιγμή δεν μας απασχολεί ούτε το παιχνίδι με το κύπελλο, ούτε τα παιχνίδια που έρχονται μετά από 2-3 αγωνιστικές, μόνο η ΑΕΚ.»

Για το θέμα με τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών, τόνισε:

«Ο Μονιάκης μπήκε χθες στην προπόνηση, ο Μασούρας θα μπει σήμερα κανονικά. Ο Καρατάσιος συνεχίζει τη θεραπεία του , ο Ναβάρο έχει ανεβάσει ρυθμούς. Ο Ξενοδόχοβ κανει γυμναστήριο και ο Αναστασόπουλος πρέπει να πηγαίνει ακόμη λίγο συντηρητικά, ώστε να μην έρχεται σε επαφή με άλλους ποδοσφαιριστές και να προσέξουμε τον τραυματισμό του. Τη Δευτέρα όμως και αυτός θα μπει κανονικά.»

Για το θέμα που είχε δημιουργηθεί σχετικά με τον Ματθαίο Μαρουκάκη, σχολίασε:

«Κακώς βγήκε αυτό το θέμα με τον Μαρουκάκη. Είναι ένα θέμα το οποίο συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Ο Ματθαίος ήταν εκνευρισμένος, έγινε ένα ατυχές συμβάν, όμως ο ποδοσφαιριστής ζήτησε συγγνώμη και το θέμα έληξε εκεί. Το σωστό είναι αυτά να λύνονται μέσα στα αποδυτήρια. Σαφέστατα υπάρχουν πολύ αυστηροί κανόνες όσον αφορά τα πειθαρχικά παραπτώματα, όμως είναι κάτι που δεν έπρεπε να βγει προς τα έξω.»