Βαθμολογία

Κούγιας: Αναθεώρησα σε πολλά θέματα, στη συνέλευση...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη «φιλοξενήθηκε» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε στο δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται πως ο Δήμος Τυρνάβου διεκδικεί τα Δένδρα και όχι μόνο.

Για το δημοσίευμα, τόνισε:

«Τόσα χρόνια κανείς δε διεκδικούσε τίποτα και τώρα που εμφανίστηκα εγώ τα διεκδικούν. Δε θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Κάθε κακή είδηση για την ΑΕΛ γίνεται πρώτο θέμα.

Τα νομικά είναι ευαίσθητη επιλογή.  Δεν το έχω εξετάσει νομικά το θέμα, αλλά πρόκειται να το πράξω. Τον κ. Δήμαρχο Τυρνάβου δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά τον είδα μια φορά όταν μου έκαναν πρόσκληση μόλις πάτησα το πόδι μου στη Λάρισα. Τον συμπάθησα τον άνθρωπο και εκφράζω και τα συλληπητήριά μου για το συμβάν που έτυχε στον άνθρωπο. Το αντιμετωπίζω με πολύ καλή διάθεση το θέμα πάντως.»

Για την Ερασιτεχνική, τους monsters και την στάση της ΠΑΕ από εδώ και στο εξής:

«Εμένα είναι θέση μου από εδώ και πέρα να κρατάω μια στάση ώστε να μην δημιουργούνται αντιπαραθέσεις. Θα κάνω τα πάντα ακόμα και γι' αυτούς που με έβρισαν να αντιληφθούν ποιον έχουν απέναντί τους. Οποιοσδήποτε με βρίζει εγώ δεν πρόκειται να αντιδράσω. Απεναντίας θα τους προσκαλέσω σε συζήτηση ώστε να βρούμε λύση σε όλα τα προβλήματα.

Το ίδιο θα συμβεί και με τους οπαδούς. Πήγα στον σπίτι ενός παιδιού που ανήκει στους monsters και κάναμε συζήτηση. Αντιλήφθηκαν και αυτοί πως πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα. Έχω την άποψη ότι όταν είσαι ισχυρός πρέπει εσύ να σκύβεις πάνω από το πρόβλημα. Δεν πρέπει να υπάρχουν διαφορές.

Εγώ εντυπωσιάστηκα από το παιδί αυτό και την οικογένειά του και όντως αναθεώρησα και εγώ πολλά πράγματα. Πρέπει να πείσουμε τους οπαδούς ότι έχουμε κάτι πολύ όμορφο.»

Για τη σημερινή συνέλευση, είπε:

«Θα είμαι στη γενική συνέλευση του σωματείου σήμερα. Θα συζητηθούν όλα τα θέματα. Οι καλοί νικάνε στο τέλος.»

Για το αν είναι με την ΕΠΣ Λάρισας η ΑΕΛ, σχολίασε:

«Η ΑΕΛ είναι ανεξάρτητη. Με τον Βαγγέλη τον Γραμμένο είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Με τον Ζήση τον Γρηγορίου είμαστε επίσης φίλοι. Είναι πολύ καλύτερος από όλους του υπόλοιπους. Είμαστε μαζί με τον Βαγγέλη Γρηγορίου. Όταν όμως βλέπω όλα αυτά που έγιναν με τον Απόλλων Λάρισας..., ήταν στο χέρι του Γραμμένου να εκθέσει το συγκεκριμένο διαιτητή. Αυτό που έγινε τώρα με τους διαιτητές έπρεπε να γίνει πριν χρόνια. Όποιος το κάνει λοιπόν είμαστε μαζί του. Εμείς έχουμε δικαίωμα να βάλουμε εκλέξιμο άνθρωπο στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ. Στις εκλογές της ΕΠΟ θα αποφασίσουμε ωστόσο την τελευταία στιγμή.»