Βαθμολογία

Βοηθός του Κορακάκη ο Καραδήμος

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λουκά Καραδήμο, που θα αναλάβει βοηθός προπονητή, δίπλα στον Γιώργο Κορακάκη, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Η αθηναϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του παλαίμαχου παίκτη που από το βράδυ της Τετάρτης (5/10) θα αναλάβει βοηθός του Γιώργου Κορακάκη, ενώ δηλώσεις έκανε και ο ίδιος ο Καραδήμος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Λουκά Καραδήμου στη θέση του βοηθού προπονητή.

Ο Λουκάς Καραδήμος αγωνίστηκε στον Ατρόμητο με την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια (2005-2006) πραγματοποιώντας 23 συμμετοχές ( 1 γκολ στην εκτός έδρας νίκη στην Καλλιθέα με 2-1) ενώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο εργάστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία ως Α’ προπονητής στην ΠΑΕ Καλλιθέα».

Αναλυτικά και τα λεγόμενα του Καραδήμου:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο και βέβαια τον Γιώργο Κορακάκη για την τιμή που μου κάνουν να επιστρέψω στον Ατρόμητο από ένα άλλο πόστο. Ο Ατρόμητος είναι ένα μεγάλο club και όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε για να τον οδηγήσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Είμαι πολύ χαρούμενος και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Λουκάς Καραδήμος θα παρουσιαστεί αύριο στους ποδοσφαιριστές και ακολούθως θα αναλάβει τα καθήκοντα του. Όπως αναφέρει ο Ατρόμητος στη σχετική ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η στελέχωση του προπονητικού επιτελείου με την πρόσληψη ενός γυμναστή αποκατάστασης και ενός αναλυτή αγώνων. Γυμναστής της ομάδας παραμένει ο Σωτήρης Ρούσσης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Σλόμπονταν Σούιτσα.