Βαθμολογία

Πλιάτσικας: «Θετικά τα πρώτα δείγματα...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο γνωστός τραγουδιστής Φίλιππος Πλιάτσικας, ο οποίος μίλησε για την εικόνα που έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής, από την αγωνιστική παρουσία της ΑΕΛ.

«Είναι στενάχωρη η κατάσταση με τις κόντρες που υπάρχουν, αν και βρίσκομαι μακρία τα βλέπω. Το έχουμε πει πολλές φορές, εμείς δεν κοιτάμε τον πρόεδρο, αλλά αγαπάμε την ομάδα.» τόνισε στο ξεκίνημα της ομιλίας του.

«Αυτά που έχει κάνει ο κ. Κούγιας για την ομάδα πρέπει να τα προσμετρήσουμε και να τα σεβαστούμε. Από εκεί και πέρα εγώ βέβαια ξαναλέω, πως δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι πρόεδρος, αλλά να πηγαίνει καλά η ομάδα.» είπε συμπληρωματικά για το εν λόγω θέμα.

«Τα πρώτα δείγματα της ομάδας άλλωστε είναι θετικά. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Το γεγονός πως η ομάδα βρήκε το σθένος και κέρδισε τον Ολυμπιακό λέει πολλά. Υπάρχουν παίκτες με ποιότητα και περιμένουμε να δούμε πως θα δέσει αυτό και πως θα παρουσιάζεται η ομάδα.» σχολίασε σχετικά με την εικόνα που έχει για το σύνολο του Άγγελου Αναστασιάδη.

«Το μεγάλο κουσούρι το δικό μας είναι ότι δεν έχουμε υπομονή. Πρέπει όμως να έχουμε χαμηλές προσδοκίες και να προχωράμε βήμα-βήμα.» δήλωσε στο «κλείσιμο» της ομιλίας του.