Βαθμολογία

Ρέντζας: «Υπάρχει αισιοδοξία...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Βασίλης Ρέντζας, ο οποίος μίλησε για την ΑΕΛ αλλά και τους στόχους του συλλόγου.

«Κάναμε ένα κακό ματς μέσα στην Κέρκυρα και χάσαμε βαθμούς, αλλά δείξαμε καλό πρόσωπο με τον Ολυμπιακό. Με τον Λεβαδειακό πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω αλλά πήραμε τον βαθμό, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός σε μια δύσκολη έδρα.» ανέφερε αρχικά...

«Υπάρχει πολλή αισιοδοξία και ταλέντο στην ομάδα. Πολλή δίψα για ποδόσφαιρο. Όλοι δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να είναι ο κόσμος της Λάρισας χαρούμενος.» είπε εν συνεχεία...

«Πιστεύω πως πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραμονή. Δε χρειάζεται να βιαζόμαστε. Με αργά και σταθερά βήματα θα κάνουμε αυτό που πρέπει όλοι.» τόνισε όσον αφορά τον στόχο της ΑΕΛ.

«Χωρίς του οπαδούς δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Η ΑΕΛ έχει δείξει πως με τους οπαδούς της έχει πετύχει σπουδαία πράγματα. Ο κόσμος μας βοήθησε και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και πιστεύω πως θα είναι πάντα δίπλα μας για να μας βοηθάει.» σχολίασε σχετικά με τη βοήθεια που παρέχει ο κόσμος στην ομάδα.

«Σίγουρα με την ΑΕΚ θέλει πολλή δουλειά το παιχνίδι. Θα δουλέψουμε στη διακοπή με τον προπονητή και θα παρουσιάσουμε ότι το καλύτερο.» δήλωσε αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ.

«Ο Αναστασιάδης έχει πολλές γνώσεις και μας βοήθαει πάρα πολύ, έτσι ώστε η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη για την ομάδα.» συμπλήρωσε στο τέλος της ομιλίας του.