Βαθμολογία

Ντόσας: «Ο Ντοντό, ο Ναζλίδης και ο Γκόλιας...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Χαράλαμπος Ντόσας, ο οποίος έκανε λόγο για το φετινό πρωτάθλημα και την εικόνα της ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

«Βαθμολογικά ήταν πάρα πολύ καλό το αποτέλεσμα στη Λιβαδειά. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι πρέπει τουλάχιστον να μην το χάνεις. Η ΑΕΛ δείχνει ότι μπορεί να κάνει μια πολύ καλύτερη πορεία από αυτήν της απλής παραμονής.» σχολίασε αρχικά...

Για το πρωτάθλημα, σχολίασε:

«Έχει φανεί ήδη ποιες ομάδες θα παλέψουν για την παραμονή. Για εμένα ήταν λάθος να πούμε ότι ο Ηρακλής δεν είναι καλή ομάδα. Θεωρώ πως ο Ηρακλής ήταν πολύ καλύτερη ομάδα από τον Λεβαδειακό. Ο Λεβαδειακός θεωρώ πως θα πέσει. Στο  πρωτάθλημα είναι μικρές οι διαφορές και φάνηκαν οι μικρές ομάδες. Για παράδειγμα ο Ηρακλής έχει ποιοτικούς παίκτες στο κέντρο και τον Περόνε μπροστά. Στη Λιβαδειά πως φτάσει η μπάλα από το κέντρο μπροστά;

Για την εικόνα της ΑΕΛ, είπε:

«Για να αφομοιώσει ένα σύστημα μια ομάδα πρέπει να περάσει ένα διάστημα. Στην Κέρκυρα η ΑΕΛ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά έχασε. Αυτό που πρέπει να διασφαλίσει η ομάδα πρώτα από όλα είναι να πάρει μέτρα στο γήπεδο. Φάνηκε ότι η ΑΕΛ πήρε το μάθημά της από την Κέρκυρα. Κράτησε κλειστά τις γραμμές της και ίσως και να μπορούσε και να προηγηθεί στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Είδα τις φάσεις πολλές φορές και αυτό που παρατήρησα ήταν ότι, ενώ είχαμε προϋποθέσεις πολλές φορές να βγούμε σε αντεπίθεση χάναμε την μπάλα από λάθος πάσες. Πρέπει να προσέχουμε τις πάσες. Δεν μπορούν τα χαφ να χανουν εύκολα τη μπάλα στο κέντρο. Πρέπει να προσέχουμε να μην κάνουμε τις λάθος πάσες. Στο δέυτερο μέρος ωστόσο η ομάδα ήταν διαφορετική και ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο.

Ο Ντοντό δείχνει πως ξεχωρίζει από τους μέτριους παίκτες. Πρέπει επίσης επιτέλους να βρούμε που παίζει ο Ναζλίδης, ο οποίος δεν έχει δείξει κάτι ακόμα. Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αδικήθηκε ο Ντέλετιτς που μπήκε τόσο αργά.

Πιστεύω ότι ο Αναστασόπουλος θα είναι παίκτης πρώτου ραφιού όπως συνηθίζουμε να λέμε σε 2-3 χρόνια. Το ίδιο και ο Γκόλιας. Έγιναν σωστές κινήσεις από την ΠΑΕ κατά τη γνώμη μου. Εκτός ενός δεκαριού και ενός καλού φορ, η ομάδα,δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τους υπόλοιπους συλλόγους.»