Βαθμολογία

Αναστασόπουλος: «Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νίκος Αναστασόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για το φετινό πρωτάθλημα, την ΑΕΛ αλλά και τον ίδιο.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό, είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι πριν από το παιχνίδι με τη Λιβαδεία είχαμε πει ότι πάμε για να κερδίσουμε. Ο προπονητής κατάφερε μέσα από το δικό του πλάνο να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Κρατάμε τα θετικά και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Για το αν εν τέλει θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ, σχολίασε:

« Ταλαιπωρούμαι ακόμα από τον τραυματισμό μου, αλλά θα αγωνιστώ κόντρα στην ΑΕΚ.»

Για τη φετινή ομάδα της ΑΕΛ, τόνισε:

«Η ομάδα φέτος είναι νέα. Έχει μείνει βέβαια ο κορμός της Β' Εθνικής. Οι παίκτες της Σούπερ Λιγκ που μας πλαισιώνουν μας βοηθούν πάρα πολύ. Κοιτάμε φέτος να σωθούμε και να παρουσιάζουμε το καλύτερο πρόσωπο που μπορούμε.»

Για τον τεχνικό της ομάδας, Άγγελο Αναστασιάδη, είπε:

«Ο προπονητής μας είχε πει κάποια πράγματα για τον Ολυμπιακό και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Τώρα υπάρχει η διακοπή και θα δουλέψουμε μαζί με τον προπονητή για να βγάλουμε ένα καλύτερο πρόσωπο.»

Το δικό του σχόλιο για το φετινό πρωτάθλημα, ήταν:

«Ο Πανιώνιος είναι αναμφίβολα η έκλπηξη του πρωταθλήματος φέτος. Στην κορυφή βλέπω τον Παναθηναϊκό τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Όμως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε. Βλέπετε και τον Αστέρα Τρίπολης που πέρυσι έκανε πολύ καλή πορεία που βρίσκεται τώρα»

Το σχόλιό του για την εικόνα που παρουσιάζει ο ίδιος στον αγωνιστικό χώρο, ήταν:

«Ο προπονητής προσπαθεί να με κατευθύνει και να με κάνει καλύτερο. Δεν είμαι αυτός που πρέπει ακόμα. Το γνωρίζω και το βλέπω. Προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς και να γίνομαι όσο πιο ουσιαστικός γίνεται.»