Βαθμολογία

Να βρει σταθερότητα...

Άκομα ένα παιχνίδι αποτελεί πλέον παρελθόν για την ΑΕΛ, από το οποίο οι «βυσσινί» πρόσθεσαν εκόμη ένα βαμθό στο «σακούλι» τους, όσον αφορά τη βαθμολογική συγκομιδή του πρωταθλήματος.

Το σύνολο του Άγγελου Αναστασιάδη ξαναέβαλε τη «μάσκα» του και πραγματοποίησε μια μέτρια εμφάνιση, η οποία αφήνει μια «γλυκόπικρη γεύση» στους οπαδούς της.

Το ζήτημα στο οποίο αξίζει ωστόσο να αναφερθούμε και εμείς αλλά και να εστιάσει ο τεχνικός της ομάδας από εδώ και πέρα, είναι αυτό της σταθερότητας. Η ΑΕΛ καλείται να βρει το αγωνιστικό πλάνο, τη σωστή τακτική, το ανάλογο πείσμα και πάθος, ώστε να «παλεύει» εξίσου την κάθε αναμέτρηση που έρχεται μπροστά της.

Με το πέρας  της 6ης αγωνιστικής της Super League δεν είναι καθόλου νωρίς να μιλάμε ακόμα για το ότι είναι ακόμα η αρχή του πρωταθλήματος. Το τόνισε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη τύπου μετά από το παιχνίδι στη Λιβεδεία.

«Θέλει πολλή δουλειά η ομάδα». Φράση η οποία αντιστοιχούσε στην εμφάνιση που πραγματοποίησε η ΑΕΛ εκείνη τη μέρα στον αγωνιστικό χώρο και όχι στο αποτέλεσμα το οποίο είχε ικανοποιήσει τον Αναστασιάδη.

Αυτός είναι ο «μονόδρομος» με τον οποίο θα μπορέσει η ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή και γιατί όχι, να «κοιτάξει» και πιο πάνω. Με αυτή τη στρατιγική έχει ξεχωρίσει η Λας Πάλμας στη Λα Λίγκα, βάσει του πλάνου της η Κολωνία στην Μπουντεσλίγκα μέχρι στιγμής φέτος.

Σαφώς μόνο εύκολο δεν είναι κάτι τέτοιο. Αν ήταν θα άξιζε να κάνουμε τώρα αφιερώμετα για την κάθε ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Όμως η ΑΕΛ καλές μονάδες και καλά στοιχεία απέδειξε πως έχει, άρα μένει το επόμενο βήμα των κατά σειρά καλών εμφανίσεων, που θα εξασφαλίσει ουκ ολίγες χαρές φέτος στην πόλη της Λάρισας...


Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ