Βαθμολογία

Σε γιορτινό κλήμα η εκδήλωση της ΑΕΛ γυναικών (Pics)

Mε αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ποδοσφαίρου της ΑΕΛ παρουσίασε τη νέα φάνελα της για την νέα αγωνιστική περίοδο την Δευτέρα (3/10).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

Η παρουσίαση έγινε στο γνωστό Café-bar «’ΟΞΥΓΟΝΟ» παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ και του Δ.Σ της ερασιτεχνικής καθώς και απλός φίλαθλος κόσμος. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής κ. Βασίλης Ντριγκόγιας δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας και είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Το κλίμα ήτανε γιορτινό και επικρατούσε αισιοδοξία από όλους για ένα δυνατό ξεκίνημα που θα βρίσκει την ομάδα στην Α’ Εθνική κατηγορία. Παρόντες ήταν οι χορηγοί της ομάδος που προσπαθούν να βοηθήσουν για το καλύτερο της ΑΕΛ και μάλιστα βραβεύτηκαν για την στήριξή τους.

Μάλιστα στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ανακοινώθηκε η παίκτρια Ιβάνα Ζντράβκοβιτς που είναι 29 ετών από την Σερβία και αγωνίζεται στα χαφ. Να θυμίσουμε πως η πρεμιέρα της ΑΕΛ είναι την Κυριακή 16/10 στο δημοτικό γήπεδο Γλυφάδας κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.