Βαθμολογία

Πλίτσης: «Υπομονή και δουλειά...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Γιώργος Πλίτσης, ο οποίος τοποθετήθηκε για το φετινό πρωτάθλημα αλλά και την είκονα της ΑΕΛ.

Για το φετινό πρωτάθλημα, είπε:

«Οι μεγάλες ομάδες προσπαθούν να βρουν τον εαυτό τους. Δεν μπορούν να κερδίσουν εύκολα τους άλλους αντιπάλους. Θα είναι ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα που έχουμε δει, καθώς οι ομάδες εξαρτώνται από τη μέρα που θα βρεθούν για να πάρουν αποτέλεσμα. Πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τέλος. Όλες οι ομάδες παλεύουν και προσπαθούν για τα παιχνίδια. Ο Πανιώνιος έχει δώσει ένα σωστό δείγμα για τις υπόλοιπες ομάδες με μικρούς παίκτες αλλά και με 2-3 εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Η ομάδα που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο με το ποδόσφαιρο που παίζει είναι ο Παναθηναϊκός. Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης, ενώ τις προηγούμενες χρονιές ήταν στο προσκήνιο, τώρα είναι αποδυναμωμένες.»

Για την εικόνα της ΑΕΛ, σχολίασε:

«Θέλει υπομονή η ομάδα. Δεν πρέπει με μια νίκη να πετάμε στα σύννεφα και με μια ήττα να απογοητευόμαστε. Έχουμε δύο εξαιρετικούς τερματοφύλακες που τους παρουσιάζεται μια πολύ καλή ευκαιρία να αναδειχθούν. Κανείς όμως δεν πρέπει να επαναπαύεται, καθώς χρειάζεται πολλή δουλειά.»