Βαθμολογία

«Τελειώνει» του Μαρουκάκη στην ΑΕΛ...

Αναφορά στο θέμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της ΑΕΛ και του Ματθαίου Μαρουκάκη, έκανε σήμερα (3/10) στο ΑΕΛ RADIO ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Γιάννης Καλογιάννης.

Το συμπέρασμα που βγήκε από τα λεγόμενά του, είναι πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έθεσε ο ίδιος ουσιαστικά τον εαυτό του εκτός ομάδας, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και μέσα από τις επιλογές του Αναστασιάδη, αλλά και τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως ο Μαρουκάκης είχε άσχηση συμπεριφορά στη χθεσινή προπόνηση των «βυσσινί», όπου με μαρκαρίσματα που επιχείρησε, προσπάθησε να χτυπήσει τους Καπό, Κειτά και Κοντόρ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης του έκανε παρατήρηση αλλά εκείνος του αντιμίλησε.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, «ήρθε» και η ανάρτησή του ποδοσφαιριστή στο facebook όπου πιθανότατα αφήνει υπονοούμενα για το μέλλον του στην ομάδα.

Σήμερα συνάμα, «φιλοξενούνται» στις σελίδες της εφημερίδας «Ελευθερία», δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ομάδας Αλέξη Κούγια, ο οποίος επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω.

Σε παρέμβαση του στο ΑΕΛ RADIO ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, σχολίασε σχετικά με το θέμα:

«Δεν έχουμε αποφασίσει το τέλος του Μαρουκάκη. Τον Μαρουκάκη τον είχα σαν παιδί μου, τον ανέστησα ποδοσφαιρικά, όμως αυτός δεν έχει στο μυαλό του την παραμικρή ευγνωμοσύνη για εμένα.»