Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά»

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του έδωσε μετά την λήξη της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο προπονητής του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης με δηλώσεις του στο athleticlarissa.

Ο προπονητής του Απόλλωνα αναφέρθηκε στο σημερινό (2/10) νικηφόρο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Πιερίας, ενώ έκανε αναφορά και στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα: «Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι, είχαμε σοβαρότητα, μπορέσαμε βάλαμε τρία γκολ, ενώ κρατήσαμε και το μηδέν στην άμυνα, μια δίκαιη νίκη, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και για εμάς πλέον το σημερινό παιχνίδι αποτελεί παρελθόν και κοιτάμε την δύσκολη συνέχεια. Πλέον έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Πιερικό, ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό όπως όλα, εμείς είμαστε σε καλο δρόμο και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά.

Σίγουρα όταν υπάρχει ένα 3-0 έχεις και τα περιθώρια να χρησιμοποιήσεις και άλλους παίκτες, έδωσα χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και έτσι αποκτάμε και αυτοπεποίθηση.»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ