Βαθμολογία

Ήττα «χρήσιμων συμπερασμάτων» για την ΑΕΛ (VIDEO&PICS)

Την ήττα με σκορ 5-1 γνώρισε η Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ, η οποία ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να αναμετρηθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, στη φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα σήμερα (2/10) στο γήπεδο του Φοίνικα Πολίχνης. Το Athleticlarissa.gr βρέθηκε στο παιχνίδι και σας μεταφέρει το κλίμα...

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το σύνολο του Νίκου Γκαλίτσιου περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στην αρχή του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να ο ΠΑΟΚ να βρει χώρους και να εκμεταλλευτεί τα λάθη των «βυσσινί». Με μια εξαιρετική συνεργασία ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε προβάδισμα στο σκορ και διπλασίασε τα τέρματά του λίγο αργότερα μετά από λανθασμένη έξοδο της πορτιέρο της ΑΕΛ. Το 3-0 ήταν αποτέλεσμα ενός ομολουγεμώς «τραβηγμένου» πέναλτι, το οποίο δόθηκε ύστερα από μαρκάρισμα της Χριστοφορίδη, η οποία είχε επιστρέψει για να μαρκάρει στην άμυνα. Με μια φοβερή αντεπίθεση και εξαιρετική ατομική ενέργεια ποδοσφαιρίστριας του ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν καρέ τερμάτων.Το τελευταίο γκολ για τον ΠΑΟΚ (5-0) ήρθε με όμορφο ψιλοκρεμαστό σουτ. Η ΑΕΛ πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες στο επιθετικό κομμάτι και παρουσίασε ένα αρκετά βελτιωμένο πρόσωπο προς το τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης. Μάλιστα σε μια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε κατάφερε και αυτή να βρει να δίχτυα με την Σπυροπούλου, η οποία είχε περάσει πριν από λίγα λεπτά ως αλλαγή. Τελευταία αξιοσημείωτη φάση του αγώνα, το χαμένο πέναλτι του «Δικεφάλου», περίπου δέκα λεπτά πριν τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης.

Δείτε εδώ το γκολ της ΑΕΛ!

Οι παίκτριες των «βυσσινί» τα βρήκαν δύσκολα κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως ας μην ξεχνάμε πως αγωνίστηκαν κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία έχει κατακτήσει ουκ ολίγα τρόπαια τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε ήταν απλά ένα φιλικό στο οποίο ο τεχνικός, Νίκος Γκαλίτσιος είχε ακόμη μια ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Ο προπονητής των «βυσσινί», δήλωσε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Athleticlarissa.gr: «Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο και θέλαμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Θεωρώ ότι είχαμε θετικά αλλά και άσχημα στοιχεία στο παιχνίδι μας που πρέπει να βελτιώσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών. Έχουμε κάνει σκληρή προετοιμασία και υπάρχει κούραση. Θα συνεχίσουμε με βάση το παιχνίδι αυτό. Θέλουμε να πατήσουμε σε γερές βάσεις και να βελτιωνόμαστε συνέχεια. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά και εμείς και ο ΠΑΟΚ»

Η σύνθεση με την οποία παρατάχτηκε η ΑΕΛ στον αγωνιστικό χώρο: Νάση, Κούκου, Γαγάρα, Ρήγα, Πουρλιώτη, Κόλια, Ζντράβκοβιτς, Λόγου, Σακελλάρη, Τσούκα και Χριστοφορίδη.

Ως αλλαγές αγωνίστηκαν συνάμα η Βλασίαδου στη θέση της Νάση (67'), η Μπούμπα στη θέση της Σακελλάρη (67'), η σκόρερ Σπυροπούλου στη θέση της Γαγάρα (67'), η Σωτηριάδη στη θέση της Λόγου (75') και τέλος η Μπελμέζα στη θέση της Χριστοφορίδη (78').

Δείτε τις φωτογραφίες που συνέλεξε το Athleticlarissa.gr από την εν λόγω φιλική αναμέτρηση:

 

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ