Βαθμολογία

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Ηρακλής Λάρισας

Μια ακόμα μεγάλη νίκη με ευρύ σκορ σημείωσε ο Ηρακλής Λάρισας που έκανε περίπατο στο ντέρμπι κόντρα στο Ελευθεραί το οποίο νίκησε με 4-1 και συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καθολική υπεροχή σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν δίκαια στην μεγάλη νίκη απέναντι στην ομάδα του Ελευθεραί.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής Λάρισας προηγήθηκε με 0-1 στο 22' όταν ο ρέφερι Βλιώρας υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Τσιάμη με τον Ζαφειρίου να είναι εύστοχος από την άσπρη βούλα, με το 0-1 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη με στόχο το γκολ της ισοφάρισης και στο 51' είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους όταν σε σουτ του Ευστρατίου σχεδόν εξ επαφής ο Μαγαζιώτης σταμάτησε τον παίκτη του Ελευθεραί. Ο πορτιέρο του Ηρακλή δήλωσε πάλι παρών στο 55' κάνοντας μάλιστα διπλή καταπληκτική απόκρουση αρχικά στο σουτ του Τσαϊνη και εν συνεχεία σε αυτό του Θεοδώρου.

Από εκεί και πέρα ο Ηρακλής ανέλαβε πάλι τα ηνία της αναμέτρησης και στο 58' είχε χαμένη ευκαιρία με τον Ζαφειρίου που σούταρε για να καταλήξει η μπάλα άουτ, ενώ δυο λεπτά αργότερα πέτυχε το 0-2 όταν σε κούρσα του Αποστόλου και πάσα στον Γκιουρσάνη, αυτός έδωσε στον Μπατζή που με σουτ πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Στο 67' σε σέντρα του Γκιουρσάνη ο Ζαφειρίου πέτυχε το 0-3, με το Ελευθεραί να μειώνει άμεσα με τον Παπαχρήστου που πέρασε όλη την άμυνα και με σουτ πέτυχε το 1-3, αλλά όλα κρίθηκαν στο 72' όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Μόλα ο Αποστόλου με κεφαλιά πέτυχε το τελικό 1-4.

Στο 80' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 1-5 όμως το πολύ ωραίο σουτ του Φώτου, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αναστασίου που έδειξε παρα πολύ καλά στοιχεία, ενώ στο 85' είχαμε αναγκαστική αλλαγή για την γηπεδούχο ομάδα καθώς τραυματίστηκε ο Παπαχρήστου και ενώ είχαν πραγματοποιηθεί και οι αλλαγές με την ομάδα να ολοκληρώνει το παιχνίδι με δέκα παίκτες.

Ελευθεραί (Βαγγέλης Κώτσιος): Αναστασίου, Τσιάμης (65' Κονόμης), Νταμπώσης, Ντελόπουλος, Μέκρας Χ., Μέκρας Γ., Γκουζιώτης (76' Μαρούδας), Θεοδώρου, Φουσίκας (68' Παπαχρήστου), Μαυρουδής Γ., Ευστρατίου.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Πατσής, Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Καλπίας, Μπάμης, Φώτος, Μόλας (78' Λιανός), Γκιουρσάνης, Ζαφειρίου (82' Κυρίτσης), Αποστόλου (73' Σπανός).

Διαιτησία: Βλιώρας, Καρακώστας, Νίκζας.