Βαθμολογία

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τα Βούναινα

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχαν το απόγευμα του Σαββάτου (1/10) τα Βούναινα που επικράτησαν με 3-0 στην έδρα των Νέων Καρυών.

Σε δηλώσεις του προπονητή της ομάδας κ. Λάζαρου Αγγλόπουλου στο athleticlarissa αναφορικά με το παιχνίδι μας είπε ότι η ομάδα ήταν χάρμα οφθαλμών και πράγματι ήταν έτσι καθώς τα Βούναινα πέτυχαν τρία τέρματα και αν οι παίκτες τους ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα πετύχαιναν και άλλα τέρματα.

Η πρώτη φάση για την ομάδα του κ. Αγγλόπουλου ήταν στο 8' με το σουτ του Σπανού να φεύγει άουτ, ενώ στο 20' ο Πρικασάρου απείλησε με σουτ που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Τελικά η υπεροχή της ομάδας καρποφόρησε στο 30' όταν ύστερα από ωραίο συνδυασμό Πρικασάρου, Σπανού και με τελικό αποδέκτη τον Τσάνα ο τελευταίος με εκπληκτικό πλασέ έκανε το 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Δυνατά όμως ξεκίνησαν και στην επανάληψη τα Βούναινα που απείλησαν με το 0-2 με το σουτ του Σπανού στο 50' που απέκρουσε ο τερματοφύλακας των αντιπάλων, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Τσάνα στο 55'.

Δυο λεπτά όμως αργότερα έφτασαν στο 0-2 με πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Πρικασάρου που βρήκε τον Σπανό και αυτός με σουτ έκανε το 0-2, ενώ στο 59' ο Τσάνας έκλεψε την μπάλα και με ωραίο σουτ πέτυχε το τελικό 0-3. Για τα Βούναινα επίσης σημαντικές ευκαιρίες έχασαν οι Σπανός, Τσάνας και Τσαπραζής.

Βούναινα (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Ζεϊμπέκης, Κοτρώτσος, Μερτζανίδης, Φαρμάκας, Χατζιηλιάδης Γ., Κομοσίδης (69' Αγγλόπουλος), Χριστοδούλου Κ., Πρικασάρου (71' Πατσιούρας), Τσάνας, Τσαπραζής (79' Κουτής), Σπανός.