Βαθμολογία

Μεγάλο «διπλό» ο Φιλοκτήτης!

Παιχνίδι για την Α’1 Τοπική Κατηγορία, ανάμεσα στον Δαμασιακό και τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (1/10). Ένα παιχνίδι που κυριαρχούσε το πάθος, η δύναμη αλλά και οι ευκαιρίες με τους φιλοξενούμενους να καταφέρουν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς και να κάνουν το «3χ3».

Δυναμικά ξεκίνησε τον αγώνα το Δαμάσι και μόλις στο 13ο λεπτό ο Μπέλτσιος από διαγώνια πλευρά σούταρε, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ «ξυρίζοντας» το οριζόντιο δοκάρι.

Πάλι με τον Μπέλτσιο και συγκεκριμένα στο 25ο λεπτό δοκίμασε να «κρεμάσει» τον Φιλοκώστα, χωρίς όμως η μπάλα να του κάνει το χατίρι περνώντας πάνω από τα δοκάρια και καταλήγοντας άουτ.

Το Δαμάσι ήταν αυτό που πίεζε για να πετύχει κάποιο τέρμα χωρίς όμως να καταφέρει να ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, διότι υπήρχε ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

Στην επανάληψη και πάλι ευκαιρία για το Δαμάσι στο 27ο λεπτό, όταν ο Μουσιάρης βρέθηκε μπροστά από τον τερματοφύλακα, χωρίς όμως να καταφέρει να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η απάντηση από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας ήρθε στο 40ο λεπτό, όταν από δεξία ο Πασιάς Π. σέντραρε, ο Καπετάνιος κατέβασε όμορφα την μπάλα και με σουτ στην δεξιά γωνία κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 0-1.

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό, ο Μπέλτσιος επιχείρησε σουτ «κεραυνό» με την μπάλα να τρανταζει το οριζόντιο δοκάρι.

Λίγα λεπτά αργότερα στο 71ο λεπτό μετά από ανατροπή στον Πασιά Π., ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Φιλοκτήτη με την εκτέλεση να αναλαμβάνει ο Καπετάνιος και να διαμορφώνει το 0-2.

Η απάντησή από το Δαμάσι ήταν άμεση όταν ο Μόκας στο 83ο λεπτό μετά από αναταραχή στην άμυνα του Φιλοκτήτη κατάφερε να κλέψει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα, μειώνοντας σε 1-2 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Κώστας Καζάκης): Μιγδάνης, Μπακαίμης, Ντόνιος, Μόκας, Οικονόμου, Δούκας, Τσιάλκας, Ραπτοτάσιος, Μουσιάρης (Λέτσιος Σ.), Μπέλτσιος, Λούτσος.

ΜΕΛΙΒΟΙΑ (Νίκος Ανδρέου): Φιλοκώστας, Κατσιωτης (85' Λαδάς), Μυλωνάς, Κατσιάνος, Πασιάς Δ., Καπετάνιος, Πλατσάς, Πασιάς Π., Μαλαχτάρης (48' Παπαρίζος), Γκουντάρας Ν., Γκοργκόλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας Χ., Τέγος Α., Δήμου Γ.