Βαθμολογία

Παρουσιάζει Φανέλα και Χορηγούς!

Ανακοίνωση εξέδωσε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, η οποία ενημερώνει τον κόσμο για την παρουσίαση της φανέλας, αλλά και για τα αγωνιστικά θέματα.

Δέιτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι την ερχόμενη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση της φανέλας της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπου θα τιμηθούν και όλοι οι βασικοί χορηγοί της ομάδας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο γνωστό cafe-bar "ΟΞΥΓΟΝΟ" στις 19:30 και την παρουσίαση θα κάνει η συγγραφέας και αθλήτρια σκοποβολής Άννα Κορτέση.

Η ΑΕΛ αναγνωρίζοντας τον κοινωνικό ρόλο των εθελοντικών ομάδων κάλεσε τα μέλη της Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ να παραστούν στην εκδήλωση.

Στα αγωνιστικά η ΑΕΛ θα δώσει αυτήν την Κυριακή ακόμα ένα φιλικό αγώνα, αυτή τη φορά με τον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδος Πάοκ, στο πιο δύσκολο από τα φιλικά της προετοιμασίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Πολίχνη, στο γήπεδο του Φοίνικα Πολίχνης στις 12:00. Ο προπονητής της ΑΕΛ Νίκος Γκαλίτσιος για ακόμα μία φορά δεν θα μπορέσει να δει πλήρης την ομάδα και αναμένεται να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα εν όψη της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στις 16 Οκτωβρίου με την Γλυφάδα.Η ΑΕΛ όμως δεν ενισχύεται μόνο στον αγωνιστικό τομέα αλλά και στον εξωαγωνιστικό. Νέο μέλος της Διοικούσας επιτροπής αποτελεί το μέλος του Σωματείου Αιμίλιος Γίτσης, ο οποίος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο να τρέξουν τις υποχρεώσεις της ομάδας σε αυτήν την πρώτη συμμετοχή της ΑΕΛ στην Α' Εθνική, με στόχο πάντα το καλύτερο.

Υπενθυμίζουμε ότι την επιτροπή ήδη απαρτίζουν τα μέλη του Σωματείου Ντριγκόγιας Βασίλειος, Πάνου Ευθύμιος και Καραμίχος Κωνσταντίνος μαζί με τον εκπρόσωπο του Δ.Σ. Λιντέρη Νικόλαο.

Γραφείο Τύπου
Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου ΑΕΛ