Βαθμολογία

Άπαντες παρόντες στον Απόλλωνα Λάρισας

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για το κυριακάτικο παιχνίδι (2/10) με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εκτός έδρας στις 16:30 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Σε ένα παιχνίδι που ο προπονητής του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει άπαντες για την κυριακάτικη αναμέτρηση καθώς δεν υπάρχουν ούτε προβλήματα τραυματισμών, ούτε τιμωρημένοι, ενώ κανονικά προπονείται και ο Πέντα που αντιμετώπιζε πρόβλημα στις αρχές της εβδομάδας.

Με στόχο λοιπόν την νίκη ο Απόλλων όπως σε κάθε παιχνίδι, κάτι το οποίο τόνισε και ο προπονητής της ομάδας σε τηλεφωνική επικοινωνία με το athleticlarissa.gr, ενώ σχολίασε και την κλήρωση για το κύπελλο Γ' Εθνικής και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου με τον οποίο είχε π;οαίσθημα ότι θα κληρωθεί η ομάδα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Θεοδοσιάδη:

«Ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό, όπως όλα βέβαια, αλλά και εμείς πάμε για την νίκη και στην έδρα του Αχιλλέα, πάντα με σεβασμό στον εκάστοτε αντίπαλο. Προβλήματα τραυματισμών δεν έχουμε καθώς και ο Πέντα που είχε έναν μικροτραυματισμό συμμετέχει κανονικά, ούτε προβλήματα τιμωριών υπάρχουν και πάμε για την νίκη».

Σε ερώτηση για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό Βόλου για το κύπελλο της Γ' Εθνικής δήλωσε:

«Καταρχάς να σας πω ότι είχα προαίσθημα ότι θα κληρωθούμε με τον Ολυμπιακό Βόλου. Όσον αφορά το παιχνίδι αυτό θα παλέψουμε και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας, απέναντι σε έναν πολύ καλό και δυνατό αντίπαλο όπως η ομάδα του Βόλου. Είναι και το κύπελλο μέσα στους στόχους μας, όχι φυσικά πρωταρχικός, αλλά δεν θα αδιαφορήσουμε για τον θεσμό. Ένας διαφορετικός θεσμός το κύπελλο, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε και εκεί για την νίκη».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ