Βαθμολογία

Στο «μικροσκόπιο» ο Λεβαδειακός

Η μεγάλη νίκη της ΑΕΛ κόντρα στον Ολυμπιακό ανήκει πλέον στο παρελθόν. Τα «καμάρια» του Άγγελου Αναστασιάδη δέχθηκαν τα εύσημα και το «ηχηρό χειροκρότημα» από τον κόσμο της Λάρισας, όπως πλέον καλούνται να δώσουν συνέχεια στo θετικό σερί.

Άλλωστε  αυτό εχούν τονίσει απάντες που απαρτίζουν τη «βυσσινί» ΠΑΕ, από τον τεχνικό του συλλόγου, μέχρι και τους ποδοσφαιριστές. Ας μην ξεχνάμε πως η ΑΕΛ πήρε απλά τρεις πόντους στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής και τίποτα παραπάνω βαθμολογικά. Η ψυχολογία όμως αυτή που αποκόμισε, νικώντας τον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδος, τη «γεμίζει» με ψυχολογία για τη συνέχεια.

Μπροστά τους οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη έχουν το «εμπόδιο» του Λεβαδειακού, το οποίο καλούνται να ξεπεράσουν εκτός έδρας. Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς, προέρχεται από δύο ήττες (Παναθηναϊκό, Πλατανιά) και μία νίκη (Κέρκυρα) στο πρωτάθλημα και σίγουρα δε θα αποτελέσει «εύκολη λεία» για τους «βυσσινί».

Όσον αφορά τώρα τους ποδοσφαιριστές που πλαισιώνουν, τον προσεχή αντίπαλο της ΑΕΛ, έχουμε και λέμε...

Κάτω από τα δοκάρια συναντάμε τους Τσιντώτα Παναγιώτη, Μοσχονά Θεόδωρο, Ναμάσκο Στάνισλαβ, Τάσος Δασκαλάκη και Συνοδινό Συμεών.

Στην αμυντική γραμμή υπάρχουν οι Τριποτσέρης Θεόδωρος, Τόπι Μάριος, Μάγκας Αντώνης, Ουόν Έντουιν, Κάρλος Μιλιάζες,Τζάκσον Μεντί, Σενκά Λέοναρντ

Στη μεσαία γραμμή αγωνίζονται οι Μαχαίρας Δημήτρης, Καψάσκης Ματθαίος, Χατζηλάμπρος Στάθης, Παππάς Κώστας, Μπελγκαζουανί, Καλτσάς Νίκος, Ζεζίνιο, Καραχάλιος Ζήσης, Τσουμπίνιο, Γκάρι Κουλιμπαλί, Σίλβα Τόνι, Καραμπουέ Λοσεμί

Τέλος στην επιθετική τριπλέτα που συνθέτει τη γραμμή κρούσης του Λεβαδειακού βρίσκονται οι Βαγγέλης Μάντζιος, Γιακουμάκης Πέτρος και Βασιλείου Στέλιος

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του, ο Ράτκο Ντόστανιτς, χρησιμοποίησε τον Μοσχονά κάτω από την εστία. Είχε τους Μιλιάζες, Μουλόπουλο, Ουόν, Μεντί ως προς την υπεράσπισή της περιοχής του και τους Μαχαίρα, Γιακουμάκη, Ζεζίνιο, Κουλιμπαλί Σίλβα και Μάντζιο.

Ως αλλαγές συνάμα έπαιξαν οι (84') Καραμπουέ, (68') Καλτσάς, (73') Μπελγκαζουανί.

MVP της αναμέτρησης ήταν δικαιωματικά ο Τόνι Σίλβα. Συνολικά έκανε ένα καλό παιχνίδι και βοήθησε σε πολλά κομμάτια του αγώνα την ομάδα του.

Όμαδα που κερδίζει συνήθως δεν αλλάζει, μένει να δούμε την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ο Ράτκο Ντόστανιτς το Σάββατο.

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ