Βαθμολογία

Κυπαρίσσης: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη, «φιλοξενήθηκε» ο τεχνικός διυεθυντής της ΑΕΛ, Θωμάς Κυπαρίσσης, ο οποίος μίλησε για την εικόνα που έχει από την ΑΕΛ.

Για τη νίκη με τον Ολυμπιακό, ανέφερε:

«Σίγουρα υπάρχουν παιχνίδια που έχουν ιδιαιτερότητες. Ένα από αυτά ήταν με τον Ολυμπιακό γιατί είναι ένα μεγάλο όνομα. Ουσιαστικά όμως ήταν μόνο μια νίκη. Πήραμε τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Στόχος μας τώρα είναι το επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.»

Για το κομμάτι των τραυματισμών, είπε:

«Με τη διακοπή θα κερδίσουμε αρκετό χρόνο έτσι ώστε να επανέλθουν τα παιδιά τα οποία είναι τραυματίες. Ο Τσίμο Ναβάρο οριακά θα προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Και ο Ξενοδόχοβ είναι οριακά να προλάβει. Όμως άλλοι ποδοσφαιριστές αποθεραπεύονται πιο γρήγορα και άλλοι πιο αργά. Θα κάνουμε ένα συντηρητικό πρόγραμμα. Ο Μονιάκης θα μπει σήμερα σιγά σιγά σε πρόγραμμα.»

Για το ποιο είναι το μεγαλύτερο όπλο της ΑΕΛ, τόνισε:

«Το έχω πει από το καλοκαίρι πως το μεγαλύτερο όπλο μας θα είναι τα αποδυτήριά μας. Πρέπει όλοι οι παίκτες μας να είναι αγαπημένοι. Αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο. Αυτή ήταν και η πετυχημένη περσινή συνταγή. Υπάρχει ομόνοια και δεν υπάρχουν κόντρες. Αυτό είναι το όπλο μας και φέτος. Σαφώς και υπάρχει ποιότητα, κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν παραστάσεις Σούπερ Λιγκ, όμως πηγαίνουμε καλά και προσπαθούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.»

Για το όσα είπε ο Αναστασιάδης για τον Τσίώλη, σχολίασε:

«Ο Αναστασιάδης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ως προπονητής έχει περγαμηνές στην καριέρα του. Η φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο και τη ζωή είναι ίδια με τη δική μου. Αυτά που είπε για τον κ. Τσιώλη ήταν κάτι το αναμενόμενο και πολύ φυσιολογικό γιατί και ο κ. Τσιώλης είχε τη δική του συμβολή στην πορεία της ομάδας μας. Όπως είπε και ο Άγγελος αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά τα περιστατικά με τον κ. Τσιώλη, δεν θα ήταν και αυτός εδώ.»

Για τον κόσμο της ομάδας αλλά και τους ποδοσφαιριστές, δήλωσε:

«Ο κόσμος καλά κάνει και πανηγυρίζει αλλά οι παίκτες μας θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι. Η ξεκούρασή τους είναι ένα μήνα το καλοκαίρι και τους υπόλοιπους έντεκα δουλεύουν συνεχώς. Μέσα στη σεζόν υπάρχουν μόνο μικρά διαλείμματα γι' αυτό κιόλας αυτό είναι επάγγελμα για λίγους.»

Για την είκονα που έχει για το φετινό πρωτάθλημα, τόνισε:

«Οι διαφορές είναι μικρές πλέον στο πρωτάθλημα. Φέτος θα γίνει πραγματικά μάχη στην κορυφή, αλλά και στο τέλος της βαθμολογίας. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρεις και αυτό αυτομάτως μας λέει πως θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν μπορεί κανείς να μας νικήσει εύκολα.