Βαθμολογία

Τσιώλης: «Έργο Αναστασιάδη η νίκη»

Δηλώσεις στην αθηναϊκή ιστοσελίδα sportdog έκανε ο Σάκης Τσιώλης με αφορμή το χθεσινό (25/9) ματς της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και την νίκη με 1-0.

Όπως ανέφερε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός η χθεσινή νίκη είναι έργο Άγγελου Αναστασιάδη τον οποίο ευχαρίστησε για τα χθεσινά πολύ καλά του λόγια και όπως ανέφερε ο ίδιος απλώς ανέβασε την ομάδα στην Super League.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σάκη Τσιώλη:

Ποιο είναι το σχόλιό σας για τη δήλωση του Αναστασιάδη; Σας αφιέρωσε τη νίκη και σας ευχαρίστησε με τιμητικά λόγια. "Αν δεν ήταν αυτός, δεν θα ήμουν εδώ", είπε...

«Τον ευχαριστώ για τη δήλωση, τον ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία, τον τιμάει ως άνθρωπο τον Άγγελο αυτό που είπε. Είναι γνωστό πώς αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Τον ευχαριστώ πολύ, αλλά η νίκη επί του Ολυμπιακού είναι δική του. Αυτός έχει δημιουργήσει αυτή την ομάδα και η τακτική που ακολούθησε είναι δική του».

Εσείς πιστώνεστε μερίδιο τής φετινής ΑΕΛ;

«Όλο το μερίδιο για την ομάδα ανήκει στον Άγγελο, την έφτιαξε με διαφορετικό τρόπο. Εγώ βοήθησα απλώς για να βγει στην κατηγορία η ομάδα και να μπορεί τώρα ο Άγγελος να παίξει ξανά στη Σούπερ Λιγκ».

Πώς είδατε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό;

«Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, σφιχτό κυρίως από την πλευρά της ΑΕΛ. Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την έδρα και τον κόσμο της και με στημένες φάσεις προσπάθησε να δημιουργήσει πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Κάτι που κατάφερε, έστω και στο τέλος του αγώνα».