Βαθμολογία

Ναζλίδης: «Παίξαμε για εμάς»

Για την ομάδα έπαιξαν οι παίκτες της ΑΕΛ όπως δήλωσε ο Θωμάς Ναζλίδης στο ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» της Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε ο επιθετικός των «βυσσινί» όλα πήγαν τέλεια για την ομάδα, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Άγγελο Αναστασιάδη, ενώ αναφέρθηκε και στο άγχος που είχε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού της ΑΕΛ:

- το ματς με τον Ολυμπιακό:

«Όλα πήγαν λες και ήταν προγραμματισμένα. Τέλεια, δηλαδή. Έπρεπε να βγάλουμε αντίδραση, μετά την άσχημη εμφάνιση με την Κέρκυρα. Παίζαμε με τον πρωταθλητή, το γήπεδο ήταν γεμάτο και έπρεπε να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε κάτι θετικό, όπως και έγινε. Παίξαμε για εμάς, για την ομάδα μας και για να έχουμε ένα καλό μέλλον».

- τη συνύπαρξη με τον Άγγελο Αναστασιάδη:

«Είναι μια κατηγορία μόνος του. Αν πιάσεις το νόημα, το τι θέλει να περάσει, είσαι πολύ καλά. Είναι ένας αληθινός άνθρωπος με τα πιστεύω του που θέλει να τα περάσει και σε εμάς».

- τον Αλέξη Κούγια:

«Είχε άγχος για το παιχνίδι. Ήθελε να δικαιώσει και τον εαυτό του, και τις επιλογές του. Έφυγε ένα βάρος από όλους μας και η επόμενη ημέρα είναι η πιο σημαντική, πλέον. Η ομάδα έδωσε απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και πλέον δεν μπορεί να μιλήσει κανείς».