Βαθμολογία

Αναστασόπουλος: «Το πιστέψαμε»

Στο ΑΕΛ Radio και στην εκπομπή «Τα κορίτσια στην αρένα» με την Αθανασία Παύλου και την Ζωή Νταφούλη φιλοξενήθηκε ο Νίκος Αναστασόπουλος που αναφέρθηκε στην χθεσινή μεγάλη νίκη με τον Ολυμπιακό.

Ο 23χρονος μέσος τόνισε ότι πιστέψαν στην χθεσινή νίκη για αυτό και ήρθε, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο της ΑΕΛ και τόνισε ότι η ομάδα θα πάει και στην Λιβαδειά για την νίκη.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του νεαρού μέσου της ΑΕΛ:

«Είμαι χαρούμενος με την νίκη της ομάδας μου, να συνεχίσουμε έτσι συγκεντρωμένοι για να έρθουν και άλλα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα. Δείξαμε όλα τα παιδιά ότι περιμέναμε αυτή τη νίκη, το πιστέψαμε και για αυτό ήρθε αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα. Δεν είχαμε ακόμα την πρώτη νίκη, με τον Ηρακλή από ένα λάθος της ομάδας δεχτήκαμε γκολ και δεν κερδίσαμε το παιχνίδι, στην Κέρκυρα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε για ένα θετικό αποτέλεσμα, παρόλα αυτά δουλέψαμε σωστά όλη την εβδομάδα, κοιτάξαμε τα λάθη μας με Ηρακλή και Κέρκυρα, τα διορθώσαμε και για αυτό ήρθε αυτό το αποτελέσμα.

Μας έδωσε σε πολύ μεγάλο βαθμό ο προπονητής να καταλάβουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε ούτως ώστε να μπορέσουμε να αλλάξουμε μέσα σε πέντε μέρες το αγωνιστικό μας πρόσωπο. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο, τώρα τι ακούγεται έξω δεν μας απασχολεί. Θα αναλύσουμε τον αγώνα με τον Λεβαδειακό με τον προπονητή μας, όπως κάνουμε πάντα, δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο και θα κοιτάξουμε να μελετήσουμε καλά τον αντίπαλο και να πάρουμε και εκεί ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε κάθε παιχνίδι αν γίνεται ο κόσμος να είναι όπως χτες. Πραγματικά ήταν ο 12ος παίκτης για μας και το έχει αποδείξει η ομάδα ότι τον χρειάζεται τον κόσμο».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ