Βαθμολογία

Ντόσας: «Τα εύσημα στον Ρέντζα και τους υπόλοιπους...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Μπάμπης Ντόσας, ο οποίος έκανε λόγο για την αξιοθαύμαστη εμφάνιση της ΑΕΛ εχθές (26/09) στο AEL FC ARENA κόντρα στον Ολυμπιακό.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Μια τέτοια νίκη δίνει μεγάλη χαρά στην πόλη. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα σε παίκτες και προπονητή. Όταν νικάς τον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας είναι μια στιγμή ξεχωριστή. Όλη η πόλη ζούσε στον παλμό του παιχνιδιού. Αυτοί οι παίκτες έκαναν κατάθεση ψυχής. Ο Αναστασιάδης είνα ένας σπουδαίος προπονητής και το απέδειξε και χθες. Αυτό που θέλει είναι να βρίσκεται κοντά σε αθλητές και να τους μαθαίνει το ποδόσφαιρο.

Μετά το 15' κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια. Ο Ολυμπιακός κατάλαβε την αξία αυτής της ομάδας. Φυσικά να δώσουμε τα εύσημα και στον χθεσινό διαιτητή, ο οποίος πέρα από μια φάση με τον Σεμπά, ήταν πολύ καλός. Πιστεύω ότι πλέον τα παιδιά θα μπουν με περισσότερη όρεξη για δουλειά. Η ψυχολογία είναι στα ύψη και αυτό που πρέπει να εκμεταλλευτούν οι ποδοσφαιριστές, είναι η ψυχολογία μέσω αυτής της νίκης. Μπροστά στα εκατομμύρια αυτών, εμείς αντιπαραθέτουμε το ταλέντο μας. Αν αυτά τα παιδιά δουλέψουν, θα δείτε πως θα παίζουν με πολλά εκατομμύρια στα πόδια τους.

Είναι άδικο να δίνουμε τα εύσημα σε κάποιους από τους ποδοσφαιριστές, όλοι άξιζαν. Όμως εγώ θέλω να σταθώ σε ένα παιδί που κάλυψε όλη τη δεξιά πτέρυγα, τον Ρέντζα. Δεν ξεχωρίζω κανέναν όμως, όλοι τους ήταν μια γροθιά. Είχαμε τονίσει πως η ομάδα θα στηριχθεί στην αλληλοκάλυψη, το πρέσινγκ και το πάθος.»