Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Αβέρωφ

Αναμέτρηση είχαμε την Κυριακή (25/9) ανάμεσα στο Αβέρωφ και τον Δαμασιακό για την Α1 τοπική κατηγορία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ένα  παιχνίδι που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρμα με το τελικό σκορ να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 0-0. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο με την κατοχή απλά να κυριαρχεί στο χώρο του κέντρου και από τις δύο oμάδες.

Στο 15ο λεπτό μετά από εκτέλεση του Γκαραβέλη η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά με τον τερματοφύλακα να την διώχνει Πάνω στην γραμμή και στην επαναφορά ο Μόκας την έδιωξε πλάγιο άουτ.

Το αποτέλεσμα ημιχρόνου παρέμεινε στο 0-0. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν χώρους για να πετύχουν γρήγορα κάποιο τέρμα.

Στο 59ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για το Δαμάσι όταν μετά από αναταραχή μες την περιοχή ο Τσιάλτας έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα καθώς πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 65ο λεπτό ευκαιρία για το Αβέρωφ όταν ο Γκαραβέλης βγήκε τετ α τετ χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει τον πορτιέρο Μιγδάνη. Η απάντηση για το Δαμάσι ήρθε στο 80ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεσή φάουλ του Μπακαίρη αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Ραπτοτάσιος ο οποίος σούταρε και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Αβέρωφ (Α. Ευαγγέλου): Μάνος, Κοτρώτσιος Α., Κοδέλι, Δεμέστιχας, Βαϊτσης, Γκουτσιούδης (76΄Θεμελής), Ζαφειρούλης, Μητσιός, Γκαραβέλης, Ελευθέρογλου, Πατρίκης (46΄ Λεμονής Α.)

Δαμασιακός (Κ. Καζάκης): Μιγδάνης, Μπακαϊμης, Μόκας, Μουσιάρης Θ. (66΄Βίδρας), Οικονόμου Τσιάλτας, Δούκας, Λούτσος (88΄Καρατζιόλης), Ντόκος, Μπέλτσιος, Ραπτοτάσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Τσατσαρώνης, Κοντοβασίλης.