Βαθμολογία

Ηρακλής επτά αστέρων!

Σαρωτική νίκη για τον Ηρακλή Λάρισας την Κυριακή (25/9) στο γήπεδο της Νεάπολης. Το συγκρότημα του Γιάννη Τσακμακίδη δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στον Αμπελωνιακό με σκορ 7-1.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Μέχρι το 25’ καλά κρατούσε ο Αμπελώνας και τίποτα δεν προμήνυε όλο αυτό που θα γινόταν στη συνέχεια. Στο 25’ ο Γκιουρσάνης έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα κόντραρε την πήρε ο Σουλτούκης και έκανε το 1-0. Στο 31’ κακή έξοδο του Βραζιτίκου, την κεφαλιά πήρε ο Ψωμολιάς και έκανε το 2-0.

Στο 33’ αναγκαστική αλλαγή για τον Βραζιτίκο, τη θέση του πήρε ο Γκουγκουλής. Πέντε λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, με διπλή προσπάθεια ο Γκιουρσάνης ύστερα από κάθετη πάσα του Φώτου νίκησε τον Γκουγκουλή και έκανε το 3-0. Στο 42’ ο Γκιουρσάνης έκανε το 4-0, στο 45’ πέναλτι κέρδισε ο Φετάου για τον Αμπελώνα το εκτέλεσε ο Τσετεροκλής αλλά η μπάλα πήγε άουτ.

Στην επανάληψη στο 53’ ο Γκιουρσάνης τριπλασίασε τα τέρματά του και έκανε το 5-0. Στο 62’ το γκολ της τιμής για τον Αμπελώνα με τον Πούλιο (5-1). Στο 66’ πέναλτι ο Σπανός, εκτέλεσε ο Μπάμης η μπάλα άουτ. Στο 70’ ο Σπανός το 6-1 και στο 78’ το κερασάκι στην τούρτα από τον Αποστόλου και 7-1.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Φορτομάρης, Καλπίας, Ψωμολιάς, Καραγιάννης, Μολάς, Μπάμης, Σουλτούκης (58’ Σπανός), Φώτος, Αποστόλου (82’ Κυριάκης), Γκιουρσάνης (77’ Κυρίτσης).

Αμπελωνιακός (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Βραζιτίκος (33’ λ.τ. Γκουγκουλής), Παυλίδης, Φετάου (75’ Καρυπίδης), Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Φάκας (46’ Πούλιος), Δίχρης, Χατζούλης, Λιάκος, Τσετεροκλής, Αποστόλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Αναστασίου, Μπουρονίκος.