Βαθμολογία

Γκόλιας: «Η ΑΕΛ είναι τεράστια ομάδα»

Ο "χρυσός" σκόρερ της ΑΕΛ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ολυμπιακό, Νίκος Γκόλιας, εκθείασε τη δουλειά του προπονητικού επιτελείου και την προσπάθεια των συμπαικτών του.

''Όταν έφτασε μπροστά μου η μπάλα, θέλησα να σουτάρω αμέσως, τελικά κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Ολυμπιακού. Ήταν η πρώτη νίκη της σεζόν, μια σπουδαία νίκη ψυχολογίας κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό επιτελείο, το οποίο μας προετοίμασε άψογα για αυτή την αναμέτρηση.

Θέλω να πω επίσης ένα μπράβο στον κόσμο μας, τον ευχαριστώ ειλικρινά για τη στήριξή του σήμερα. Ήταν ο 12ος παίκτης της ομάδας μας και του ζητώ να βρίσκεται εδώ σε κάθε αγώνα, στο πλευρό μας. Σιγά σιγά πρέπει να περιορίσουμε τα αρνητικά στοιχεία του παιχνιδιού μας, γιατί και σήμερα κάναμε λάθη, και να κρατήσουμε μόνο τα θετικά για τη συνέχεια.

Από εδώ και πέρα πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη επί του Ολυμπιακού και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό το Σάββατο. Παίζαμε εντός έδρας, η ΑΕΛ είναι πάντα τεράστια ομάδα και διεκδικεί τη νίκη κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Προερχόμαστε από μια εκτός έδρας ήττα με πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στην Κέρκυρα και έπρεπε να αντιδράσουμε.

Θέλω να επαναλάβω ότι μεγάλο μερίδιο για την επιτυχία έχει το προπονητικό επιτελείο μας, τώρα πρέπει να δούμε τα θετικά και να μη μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα, γιατί αν κάνουμε αυτό το λάθος θα πέσει πάλι η απόδοσή μας. Αξίζαμε τη νίκη και με τον Ηρακλή, δεν  την πήραμε, αποπροσανατολιστήκαμε και ακολούθησε αυτή η κακή εμφάνιση και ήττα κόντρα στην Κέρκυρα.

Μετά από αυτό το ματς μιλήσαμε πολύ μεταξύ μας, είδαμε τα λάθη μας, δουλέψαμε καλά και συνειδητοποιήσαμε ότι αν τα επαναλάβουμε κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός, θα το πληρώσουμε ακριβά. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την προσπάθεια και το θετικό αποτέλεσμα.

Οι βασικοί, τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή, όσοι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής ήθελαν πολύ τη νίκη, πίστευαν σε αυτή και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Η μπάλα βρέθηκε μπροστά μου, δεν το σκέφτηκα καθόλου πριν σουτάρω δυνατά, κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Ολυμπιακού", δήλωσε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα.