Βαθμολογία

Ξεπέρασε το εμπόδιο του Ολυμπιακού Βόλου η ΑΕΛ!

Επικράτηση επί του Ολυμπιακού Βόλου με σκορ 3-1, πανηγύρισε σήμερα (25/09) η Γυναικεία Ομάδα της ΑΕΛ.

Στη φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε, ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Γκαλίτσιος, με ευχαρίστηση είδε τις παίκτριές του να ανταποκρίνονται θετικά στις απαιτήσεις τις αναμέτρησης και να πραγματοποιούν ικανοποιητική εμφάνιση.

Μάλιστα, πολύ θετικό σημάδι αποτελεί και το γεγονός πως στην αναμέτρηση υπήρξαν τρεις διαφορετικές σκόρερ. Το σκορ από την πλευρά της ΑΕΛ, άνοιξε με όμορφη ατομική ενέργεια η Μαρία Χριστοφορίδη στο 25', ενώ το 2-0 διαμόρφωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ η Λόγου. Το τελευταίο «βυσσινί» τέρμα ήταν δημιούργημα της Κόλια, με σουτ στο 70'.

Η ενδεκάδα με την οποία παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα της ΑΕΛ ήταν η εξής: Νάση, Κούκου, Ρήγα, Μυρτάι, Γαγάρα, Πουρλιώτη, Τσούκα, Λόγου, Χριστοφορίδη, Σακελλάρη, Ακριβούλη

Ως αλλαγές στην αναμέτρηση αγωνίστηκαν οι Σίσκου, Κόλλια, Βλασιάδου, Μπελμέζα, Τσούκα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Athleticlarissa.gr με τον τεχνικό της Γυναικείας Ομάδας των «βυσσινί», απέσπασε το παρακάτω σχόλιο:

« Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι ώστε και οι δύο ομάδες να μπορέσουν να τεστάρουν τις δυνατότητές τους. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου. Πλέον αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το πρωτάθλημα και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσον το δυνατόν καλύτεροι.» τόνισε ο Νίκος Γκαλίτσιος.

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ