Βαθμολογία

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για το ματς με Αμβρακία

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (24/9) η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για το κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την Αμβρακία Κωστακιών που θα πραγματοποιηθεί στις 16:30 στην Φιλιππούπολη.

Ο προπονητής της λαρισινής ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης ανακοίνωσε την αποστολή μετά την τελευταία προπόνηση στην οποία δεν βρίσκεται ο Μαρτσέλο Πέντα που είχε ένα μικρό τράβηγμα στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού όχι απαραίτητα απαγορευτικό, αλλά το τεχνικό τιμ αποφάσισε να μην ρισκάρει με τον κίνδυνο υποτροπής.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης για λόγους τακτικής οι Λιλολάρι, Μυρσινιάς, Κολοβός, Χαραλαμπίδης, Κουρδής και Γκουντρουμπής, ενώ επανέρχονται οι τιμωρημένοι Νίκος Ιορδανίδης, Θανάσης Σάββας, αλλά και ο Χρήστος Αγρόδημος για πρώτη φορά φέτος επισήμως, μετά την ποινή που εξέτισε των δύο αγωνιστικών που όφειλε από πέρυσι.

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας, που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές θα γευματίσει πριν τον αγώνα, το μεσημέρι στην γνωστή ταβέρνα "Παραδοσιακό" στην Νεάπολη.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Φιρινίδης, Σταυράκης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Χολέβας, Ιβανίδης, Κυριάκος, Σουλίδης, Καμπέρης, Διβανές, Συράκος, Αγρόδημος, Σαχινίδης, Γεωργίου, Καμπλιώνης.