Βαθμολογία

Νίκη για την κ-17 στο Αγρίνιο, 0-1 τον Παναιτωλικό

Νίκη με σκορ 0-1 πέτυχε η ομάδα κ-17 της ΑΕΛ στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα υποδομών κ-17 της Super League.

Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήταν και καλύτερη, ενώ στην επανάληψη ήταν καλύτερη η ομάδα του Αγρινίου με τους "βυσσινί" πάντως να φεύγουν με το τρίποντο από την έδρα της αγρινιώτικης ομάδας.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης επετεύχθη όπως είπαμε στο πρώτο μέρος όταν σε εκτέλεση φάουλ του Πινακά, ο Φουρκιώτης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 που έμελλε να χαρίσει και την νίκη στην κ-17 της ΑΕΛ.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Γινιτζής, Μαλάκος (60' Καλαπανίδας), Βάνης, Φουρκιώτης, Ζιανός, Γκαλγκανόπουλος, Τόπης (40' λ τ. Κατσιαρός), Ζώκος (70' Μίζα), Πινακάς (60' Πλαντάνας), Κακαράντζας (80' Λιόντος).

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΛ Ζήσης Ζιάγκας που έκανε και ένα μικρό σχόλιο για το σημερινό (24/9) παιχνίδι όπου δήλωσε ευχαριστημένος, όπως θα ήταν και σε αρνητικό αποτέλεσμα γιατί είναι πολύ σημαντικό η ομάδα ότι μπορεί και παλεύει στα ίσια παιχνίδια με ομάδες με περισσότερη εμπειρία.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ζιάγκα:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για έμας, όπως ξέρετε το γήπεδο είναι με πλαστικό, δύσκολες οι συνθήκες, Θεωρώ ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ και στο δεύτερο είχαμε κάποιες φάσεις παρότι ήταν καλύτερος ο Παναιτωλικός. Είμαι ευχαριστημένος γιατί μπορεί η ομάδα να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε ομάδες με περισσότερη εμπειρία από μας, το ίδιο ευχαριστημένος θα ήμουν όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ