Βαθμολογία

Μπασαγιάννης: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να είναι γιορτή!»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Χρήστου Γκατζούλη «φιλοξενήθηκε» ο πρόεδρος της ομάδας του Αχιλλέα Φαρσάλων, Χρήστος Μπασαγιάννης, ο οποίος έκανε λόγο για την φετινή πορεία της ομάδας του αλλά και για την ΑΕΛ.

Όσον αφορά τον Αχιλλέα Φαρσάλων, ανέφερε:

«Εμείς κάναμε μια προσπάθεια από πέρυσι και φέτος είπαμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Φέτος κάνοντας την αυτοκριτική μας, βλέπουμε πως ο σύλλογός μας είναι πολύ καλύτερος. Στόχος μας είναι η άνοδος, αλλά το κύριο μέλημά μας είναι να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο αλλά πιστεύω ότι τον Μάιο θα είμαστε καλά.

Στο σχεδιασμο που κάναμε το καλοκαίρι με τον κ. Παραφέστα είπαμε ότι πρέπει να κρατήσουμε τον κοσμό και να μην έχουμε πολλές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ. Κρατήσαμε τη ραχοκοκαλιά της ομάδας και βέβαια κάναμε κάποιες προσθήκες που βοήθησαν πολύ την ομάδα.

Θέλω να σας θυμίσω ότι ο Αχιλλέας είναι το πιο ιστορικό σωματείο της περιοχής. Παίζει τόσα χρόνια στο τοπικό και αυτό το πράγμα έχει κουράσει. Όλοι ζούμε με αυτό το όραμα να πάμε τον Αχιλλέα εκεί που εξίζει.

Το 2/2 εντός έδρας είναι ένα καλό ξεκίνημα αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν δύσκολες ομάδες που θα δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εμείς πάμε βήμα-βήμα...

Οι φίλαθλοι συμπαραστέκονται στην ομάδα και πιστεύω ότι στο σημερινό παιχνίδι θα βγει νικητής το ποδόσφαιρο, γιατί εμάς αυτό είναι που μας ενδιαφέρει ώστε να φέρνουμε και τον κόσμο στο γήπεδο.»

Όσον αφορά την εικόνα που έχει αποκομίσει για την ΑΕΛ, σχολίασε:

«Στην ομάδα μας υπάρχει πολύ ΑΕΛ φέτος. Απο Παραφέστα μέχρι Ντεμπεγλέρα... Πρέπει να ξεχάσουμε τον αγώνα με την Κέρκυρα και να διώξουμε αυτήν την εσωστρέφεια. Η ΑΕΛ είναι ίσως από τις καλύτερες περιφερειακές ομάδες στην Ευρώπη με ένα από τα καλύτερα γήπεδα. Την Κυριακή αγωνίζεται μια από τις καλύτερες ομάδες με τον πρωταθλητή. Το παιχνίδι θα πρέπει να είναι γιορτή.»