Βαθμολογία

Λειτουργία του «Vissini Store» την Κυριακή 25/9

Την λειτουργία του "Vissini Store" την προσεχή Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο AEL FC ARENA ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο χώρος είναι ανακαινισμένος και θα λειτουργεί τόσο ως μπουτίκ, όσο και ως καφέ και όπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας της ΑΕΛ θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για συναντήσεις των φιλάθλων πριν τα παιχνίδια, αλλά και να προμηθεύονται ρούχα και αξεσουάρ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι από την Κυριακή 25/9 το "Vissini Store" θα λειτουργήσει κανονικά στο AEL FC ARENA, τόσο ως μπουτίκ αλλά και ως καφέ, σε ανακαινισμένο χώρο που ελπίζουμε να γίνει νέο σημείο αναφοράς και συνάντησης των οπαδών μας πριν την έναρξη των αγώνων. Εκεί οι φίλοι της ΑΕΛ θα μπορούν να προμηθεύονται τα επίσημα "βυσσινί" ρούχα και αξεσουάρ, να απολαμβάνουν ποιοτικό καφέ, ροφήματα, snacks, αναψυκτικά και μπύρες και να βλέπουν αγώνες των αντιπάλων μας στις τηλεοράσεις δίνοντας τα ραντεβού τους αρκετές ώρες πριν τα παιχνίδια μας.    

Σε αντίστοιχους χώρους θα γίνουν και οι διαμορφώσεις στο εσωτερικό του γηπέδου, όπου παλαιότερα ήταν το εστιατόριο και το μεγάλο καφέ, ώστε να είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τον κόσμο μας ανακαινισμένοι και πλήρως οργανωμένοι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ με άμεσο στόχο την ολοήμερη λειτουργία κι εξυπηρέτηση στο γήπεδό μας.