Βαθμολογία

Σακελλάρη: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Η νέα χρονιά ξεκίνησε για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και πρώτη παίκτρια που έδωσε συνέντευξη είναι η νεαρή Σοφία Σακελλάρη.

Η 15χρόνη παίκτρια των «βυσσινί» μίλησε για την παρουσία της στην ΑΕΛ, για τους στόχους που έχει αλλά και για το φετινό πρωτάθλημα της Α΄εθνικής.

Αναλυτικά η συνέντευξη της νεαρής παίκτριας των «βυσσινί»:

- Σοφία, πες μας δύο λόγια για σένα:

«Είμαι στην ηλικία των 15 ετών και κατάγομαι από τα Τρίκαλα. Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο στην ομάδα των Τρικάλων και στην ΑΕΛ ήρθα μέσω της ξαδέρφης μου, όπου και αρχικά είχα γνωρίσει τον προπονητή».

- Για ποιο λόγο επέλεξες να παίζεις ποδόσφαιρο και όχι κάποιο άλλο άθλημα;

«Θεωρώ πως είναι ένα διαφορετικό και ωραίο άθλημα για ένα κορίτσι. Αγωνίζομαι στη θέση αριστερού και δεξιού εξτρέμ».

- Ποιος είναι ο λόγος που διάλεξες να αγωνίζεσαι στη θέση αυτή;

«Έχω αγωνιστεί μέχρι τώρα σε αρκετές θέσεις, όμως πιστεύω πως αυτή η θέση μου ταιριάζει περισσότερο από κάθε άλλη».

- Είσαι για τρίτο χρόνο στην ΑΕΛ. Πως βλέπεις την όλη προσπάθεια που γίνεται εδώ και τρία χρόνια;

«Είναι ένα πολύ καλό έργο που γίνεται από την ίδρυση της ομάδας. Τόσο η διοίκηση όσο και οι προπονητές της ομάδας έχουν δώσει ότι καλύτερο μπορούν τα τελευταία χρόνια και η ΑΕΛ πλέον βρίσκεται στην Α΄εθνική».

- Η ομάδα βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α΄εθνική. Πως βλέπεις τη φετινή χρονιά;

«Θεωρώ πως είναι αρκετά δύσκολα, γιατί η ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Α΄εθνική. Ελπίζω όμως, πως μέσα από τη σκληρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, ότι θα δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε...».

- Ποια θεωρείς πως ήταν η πιο δύσκολη χρονιά για την ΑΕΛ μέχρι τώρα;

«Πιστεύω πως η πιο δύσκολη χρονιά θα είναι η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν. Όπως έχω ενημερωθεί από τις συμπαίκτριες μου που έχουν παίξει στην Α΄εθνική, η κατηγορία αυτή είναι αρκετά δύσκολη, καθώς χρειάζεται εμπειρία και ποιότητα για να ανταπεξέλθεις σε αυτή».

- Πως ήταν η περσινή ποδοσφαιρική χρονιά για την Γυναικεία ΑΕΛ;

«Θεωρώ πως είχαμε μία πολύ καλή πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε την άνοδο στην Α΄εθνική. Πετύχαμε δηλαδή τον στόχο που είχαμε θέσει».

- Πιστεύεις πως η άνοδος στην Α΄εθνική ήρθε εύκολα για την ομάδα;

«Ναι. Η άνοδος ήρθε εύκολα για εμάς, καθώς υπήρξε πολύ καλή συνεργασία ανάμεσα σε παίκτριες και προπονητή, αλλά και της διοίκησης με τον προπονητή».

- Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

«Θέλω να τα πάω όσο καλύτερα μπορώ με την ΑΕΛ. Θέλω να γίνομαι ολοένα και καλύτερη με τη βοήθεια των συμπαικτριών μου και να φθάσω όσο πιο ψηλά γίνεται».

- Εδώ και τέσσερις περίπου εβδομάδες έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας. Πως βλέπεις τα πράγματα έως τώρα;

«Έχουμε ένα πολύ καλό υλικό από παίκτριες και δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις, έτσι ώστε να παρουσιάσουμε κάτι καλό στο πρωτάθλημα της Α΄εθνικής».

Τέλος, θα ήθελες να δώσεις ένα μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας, ενόψει και της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς;

«Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας για να μας στηρίξει στο νέο πρωτάθλημα. Εμείς από τη πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο...».