Βαθμολογία

Ναζλίδης: «Να είμαστε όλοι μια γροθιά»

Συνέντευξη στο ΑΕΛ Radio και στην εκπομπή «Τα κορίτσια στην αρένα» με την Αθανασία Παύλου και την Ζωή Νταφούλη έδωσε ο Θωμάς Ναζλίδης το μεσημέρι της Παρασκευής (23/9) ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο επιθετικός των "βυσσινί" όπως είπε πρέπει άπαντες να είναι μια γροθιά καθόλη την διάρκεια του αγώνα και όπως είπε υπάρχει μεγάλη δίψα στην ομάδα για αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά η συνέντευξη του επιθετικού της ΑΕΛ:

«Προσπαθούμε να ανεβούμε ψυχολογικά, σίγουρα δεν είμαστε και στην καλύτερη κατάσταση από την ήττα, αλλά κυρίως την εμφάνιση της Κέρκυρας, αλλά πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ο κόσμος έχει μεγάλη δίψα για αυτό το παιχνίδι, το περιμένει πως και πως, εμένα προσωπικά αυτό με κάνει να περιμένω την έναρξη του παιχνιδιού, δεν αγχώνομαι καθόλου και αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Σε ερώτηση για το πως είναι η ομάδα αγωνιστικά είπε:

«Όλοι είμαστε καλά, δίνουμε τα πάντα στις προπονήσεις για να δώσουμε το καλύτερο δυνατό, όλοι θέλουμε να παίξουμε και να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για ένα νέο ξεκίνημα».

Αν θα ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΛ δήλωσε:

«Αυτό που θέλω να πω είναι να είμαστε μια γροθιά και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού να μπορέσουμε να κάνουμε μια μεγάλη εμφάνιση και μια μεγάλη νίκη. Θα δώσουμε τα πάντα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο περήφανο».

Αν θεωρεί το ματς με τον Ολυμπιακό αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα τόνισε:

«Σίγουρα, παίζουμε απέναντι στην πρωταθλήτρια Ελλάδος και την καλύτερη ομάδα, εμείς θέλουμε το καλύτερο δυνατό και μια καλή εμφάνιση, να μην υπάρχει κάτι το αρνητικό και η ομάδα να συνεχίσει με άλλον αέρα».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ